- "התלהמות האופוזיציה נגד העלאת אחוז החסימה - צביעות"- ח"כ הופמן, יוזם ההצעה להעלאת אחוז החסימה, תקף את המתנגדים לחוק, ש"היו תומכיו הגדולים ביותר עד ממש לאחרונה". עוד ב"חי בכנסת": כמה ח"כים תומכים ב"חוק הכינוי הנאצי"? 
- הכנסת חוגגת "בית פתוח", המידע נשאר סגור בפנים- איך קרה שהחוק הביומטרי התקבל בחדר ריק בנוכחות ח"כ יחיד? למה הכנסת מבקשת אלפי שקלים מאזרחים שרוצים להביט בתקציבה? המשמר החברתי והתנועה לחופש המידע מקלקלים את המסיבה 
- אדלשטיין על מירי רגב: "אני לא המחנך של הכנסת"- במשדר מיוחד לרגל 65 שנה לכנסת, דיבר היו"ר גם על הצעות החוק הפופוליסטיות שמגיעות לשולחנו. מזכירת הכנסת ומנהלת הארכיון סיפרו חוויות. ומי מצטיין חדר הכושר הפרלמנטרי? 
- מערכת הבריאות - לא מערכת של שקיפות- משרד הבריאות הוא אחד המשרדים החשובים המקיפים את האזרח - אז למה כה קשה לדעת מה מתרחש בו? מנכ"לית התנועה לחופש המידע התארחה ב"חי בכנסת" וסיפרה על התלאות שבשקיפות 
- השר שטייניץ ב"חי בכנסת": אבו מאזן מראשי המסיתים- השר שמאשים את הרשות בהסתה שוחח על עמדתו כלפי התהליך המדיני. אלי ישי, שהוביל מדיניות נוקשה נגד המהגרים כשר הפנים, התייחס להפגנות ואמר: "להעלות את כולם על אוטובוסים" 
- חוק חופש המידע: למה קק"ל נותרת במחשכים?- הקרן הקיימת לישראל מנהלת קרקעות מדינה, החטיבה להתיישבות כפופה למשרד ראש הממשלה, האוניברסיטאות ממומנות ממסים. אז למה אינן נדרשות לחשוף מידע? צפו בדיון ב"חי בכנסת" 
- לבנת: "לבני לא צריכה לחלק ציונים לשרים"- שרת התרבות והספורט התייחסה במשדר "חי בכנסת" לביקורת של שרת המשפטים על ההצעה שעברה בוועדת השרים לסיפוח בקעת הירדן. יחימוביץ' על לפיד: מסיבת עיתונאים על גבינה - מביך 
- "היישום של חוק חופש המידע בארץ הוא מחפיר"- למרות שחויבו לפני 15 שנה לחשוף בפני הציבור כל מידע רלוונטי, רשויות הממשלה ממשיכות להערים קשיים. מנכ"לית התנועה לחופש המידע, אלונה וינוגרד, שוחחה על כך ב"חי בכנסת" 
- גדעון סער ב"חי בכנסת": מסתננים מתל אביב יוזמנו למתקן- שר הפנים התייחס בתכנית הפוליטית של וואלה! חדשות לצעדות מבקשי המקלט ממתקן "חולות" ואמר שהן ההוכחה לכך שמדובר במתקן פתוח. "אנחנו נותנים להם מזון וקורת גג" 
- שלח: "השיתוק בוועדת החוץ והביטחון - חמור מאוד"- בהתבטאות נדירה של המועמד לראשות הוועדה החשובה, מטיל שלח את האחריות למצב הנוכחי על ראש הממשלה: "המחלוקת מינורית, הפתרון בידיים שלו. יו"ר זמני הוא פתרון בעייתי" 
- ח"כ טיבי: "אנחנו רחוקים יותר מאי פעם מהסדר מדיני"- בניגוד לג'ון קרי, הביע חבר הכנסת פסימיות בנוגע לסיכויי הצלחת התהליך המדיני, במיוחד על רק הפערים בנושא בקעת הירדן. על הפגנות הבדואים: "המשטרה מפעילה מסתערבים" 
- פרץ מודה לראשונה: "מי שמזוהה איתי עזר להרצוג"- בכיר התנועה, שעזב את העבודה עקב העימות עם יחימוביץ', אמר בתוכנית כי חבריו לשעבר בעבודה תמכו בבחירתו של יו"ר העבודה הנכנס ותקף: האנטגוניזם שיצרה שלי - הכריע את הכף 
- פרי: אם המו"מ עם הפלסטינים ייכשל - הטרור יתחדש- בתכנית "חי בכנסת" הזהיר שר המדע מפני ההשלכות הביטחוניות במידה ולא יושג הסכם וקרא "להרחיב את קואליציית השלום". על השותפות עם בנט: "אין חיסול ברית, יש חילוקי דעות" 
- רגב: "אמרתי לבגין שלא עדכן מספיק את הבדואים"- חברת הכנסת התייחסה במשדר "חי בכנסת" לסערת מתווה פראוור והתעמתה עם ח"כ אבו עראר, שטען ש"המציאות בוערת". הרצוג על הוצאות מעון נתניהו: "נכשל במידתיות פעם אחר פעם" 
- גדעון סער: בבחירות הבאות עדיף להיפרד מישראל ביתנו- במסגרת התכנית השבועית של כתבינו מהכנסת אמר אחד השרים הבכירים בליכוד כי האיחוד עם ליברמן לא הוכיח את עצמו. "התוצאה בבחירות הקודמות הייתה מאכזבת וכל הגוש התכווץ" 
- "אסור לפסול פתרון דיפלומטי שימנע מאיראן גרעין"- חבר הקואליציה, ח"כ מאיר שטרית, שלח בתוכניתנו השבועית "חי בכנסת" מסר לראש הממשלה והבהיר כי יש להנמיך את הלהבות מול ארה"ב. ח"כ פייגלין על מעצר הרב מצגר: "חילול השם" 
- דנון ב"חי בכנסת": "אנחנו לא עובדים בשביל ארה"ב"- בתכנית השבועית של וואלה! חדשות התארחו גם ח"כ רוזין שדיברה על חוק המסתננים, וח"כ ליפמן שסיפר על שדולה חדשה: "הקריאה לוותר יום אחד בשבוע באמת משפיעה על הסביבה" 
- גרמן: יש עתיד צוללת בסקרים אך נעבור את 19 המנדטים- שרת הבריאות יעל גרמן אמרה בתכנית "חי בכנסת" עם כתבינו עמרי נחמיאס ואמיר תיבון כי לוקח "יותר מחצי שנה או שנה" למלא את הבטחות הבחירות. "באנו לשנות ולא להשביע רצון" 
- שטייניץ על שחרור האסירים: "האחריות מחייבת"- השר לעניינים אסטרטגיים התראיין ב"חי בכנסת" - התכנית הפוליטית החדשה של וואלה! חדשות. "זה מהלך קשה ובעייתי",טען השר, "אך לא רצינו לשלם מחיר שיש לו פגיעה אסטרטגית" 
- חי בכנסת: מושב החורף מעלה הילוך- כל העדכונים, הכותרות, האורחים והנושאים החמים ממושב החורף - רק בחי בכנסת, התוכנית השבועית של וואלה! חדשות מהמשכן בהגשת עמרי נחמיאס ואמיר תיבון 

