לקראת פגישת בנט ונתניהו היום (ראשון) שר האוצר יובל שטייניץ מגיב על תמיכתו של בנט בלפיד: "אם לפיד אומר אני לא אשב עם החרדים ובנט אומר 'אני אשב רק איפה שלפיד יושב' אז הלכה למעשה אומר בנט אני לא אשב עם החרדים".
מסתמן הסדר טיעון בפרשת האונס בגן העיר. הפרקליטות מעוניינת לבקש לגזור על הנאשם עונש מאסר של למעלה מ-20 שנה. עם זאת, הנאנסת מתעקשת כי הנאשם יודה שביצע את האונס על רקע לאומני. בשלב זה אין עדיין הסכמה סופית על ההסדר.
משפטו החוזר של נשיא מצרים לשעבר, חוסני מובארק, ייערך ב-13 באפריל. מובארק, שערער לבית הדין לערעורים במצרים, עדיין מאושפז בבית חולים צבאי.
עד המדינה בפרשת אולמרט ש.ד הובא היום למנוחות. עשרות השתתפו במסע ההלוויה. בתו של ש.ד ספדה לו ואמרה "כולם שכחו ממך וברחו ממך כי לא יכולת לתת יותר. כי לא היה אפשר לסחוט אותך יותר".
מזג האוויר: חם מהרגיל לעונה.
החדשות בדקה: הערעור במשפט מובארק - באפריל
לוסי אהריש
3.3.2013 / 12:51