חברת הכנסת טלי גוטליב תקפה הבוקר (רביעי) בריאיון לרדיו 103FM את יחידה 8200 ואגף המודיעין וסרטון שפרסם לעידוד גיוס של חרדים. "לא אהיה שותפה בהפיכת הציבור החרדי לרעה חולה. הסרטון הזכיר לי את גרמניה", אמרה.
לאחר מכן, כשנשאלה האם היא באמת משווה בין הסרטון לבין גרמניה הנאצית, אמרה חברת הכנסת מהליכוד: "כן, זה הזכיר לי את אושוויץ. זה נראה לך נורמלי לעשות סרטון לעודד חרדים להתגייס לצבא?".
בהמשך הריאיון, גוטליב תקפה את שר הביטחון ישראל כ"ץ על החלטתו לחתום על תעודת חיסיון, שסללה את הדרך לכתב אישום נגדה על חשיפת תפקידו של בעלה של שקמה ברסלר, איש השב"כ: "הוא מנציח את שלטון הפקידים, הגיש אותי ליועמ"שית שרודפת את הימין. גם השחרור של טל ינון דרדיק נעשה למרות המהפכה של ממש שעשה אלוף פיקוד המרכז לישראל כץ", אמרה.
כאמור, לפני כשלושה חודשים תקפה גוטליב את כ"ץ לאור חתימותו על תעודת החיסיון, כאשר פנתה ליועצו של שר הביטחון וטענה שהם משקרים לאנשי הליכוד ודרשה לקבל את המכתב ששלחה יועמ"שית משרד הביטחון ליועמ"ש השב"כ.
בהודעה כתבה גוטליב "אני פונה ודורשת לקבל את המכתב ששלחה יועמשי"ת משרד הביטחון ליועמ"ש השב"כ. עוד אני מבהירה כי כידוע כ"ץ לא ראה את החומרים הרבים עליהם נתן חיסיון! יותר נורא, שאתם יועציו רושמים שהיה חשש לחשיפת שמות אנשי שב"כ נוספים, טענה שאין שקרית ממנה שכן שמות עובדי שב"כ אסורים לפירסום מכח חוק השב"כ ולא מכוח החיסיון".
לדבריה, "כ"ץ חיזק את מיארה והעניק חיסיון לברסלר לאחים לנשק ולמיארה! בשונה מהאמור בהודעתכם לפעילי ימין זיני לא לחץ על כץ בדבר. כ"ץ בניגוד למכתב לא קיים דיון על מהות החומרים ולא עיין בהם. כ"ץ נעץ סכין בגבי ובגב אנשי הליכוד הימניים שמבינים את חשיבות המאבק בשלטון פקידים למען משילות ימנית".
עוד הוסיפה גוטליב באותה פנייה ליועץ של כ"ץ: "מה קרה? מה דחוף? מיארה סיימה לחקור את כל מי שפוגע בבטחון המדינה? כבר חקרה את המדליף ל-N12 על התקיפה באיראן? כבר חקרה את המדליף לרונן ברגמן? כבר העמידה לדין את הפצרי"ת? העיקר שישראל כ"ץ העניק לה אותי על מגש תוך חיזוקה של מי שרודפת את ממשלת הימין ומכשילה אותה שוב ושוב".
חברת הכנסת חתמה את דבריה בפנייה במסר חד: "היזהרו בכבודי ובכבוד ראש הממשלה שמזועזע גם הוא ממעשהו של כ"ץ. כאמור אבקש את מכתבה של יועמשי"ת משרד הבטחון. תודה".
עדיין מתלבטים ? ענו על השאלון וגלו איזו מפלגה הכי קרובה לדעותי
