וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראאד אבו אלקיעאן, עובד מטעם משרד הביטחון, נהרג מקריסת מבנה ברצועת עזה

עודכן לאחרונה: 24.6.2026 / 23:00

אבו אלקיעאן, תושב חורה בן 49, נהרג מקריסת מבנה בעזה בזמן שעבד בחברת קבלן הנדסית מטעם משרד הביטחון. בצבא מתחקרים את האירוע

צהל ושבכ חיסלו את בכירי מנגנון הביטחון הכללי של ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה/דובר צה"ל

ראאד אבו אלקיעאן בן 49 מהיישוב חורה, עובד בחברה קבלנית שמבצעת עבודות הנדסיות מטעם משרד הביטחון, נהרג מוקדם יותר היום (רביעי) כתוצאה מתאונה מבצעית. לפי דיווחים, העובד עסק בעבודה הנדסית עם באגר, ותוך כדי הפעילות המבנה קרס עליו. הנושא בתחקיר.

שצה"ל שולט בכ-70% משטחי רצועת עזה בעקבות פעילות הנדסית של צה"ל שנועדה לאתר תשתיות טרור מעל ומתחת לקרקע ולהרחיק איומים מ"הקו הצהוב".

כל זה קורה בזמן שבצה"ל תוקפים יעדי טרור מהאוויר בעומק השטח או מהקרקע נגד ניסיונות לחדור את הקו הצהוב. בנוסף לכך הרמטכ"ל רא"ל אייל זמיר אישר למפקד פיקוד הדרום האלוף יניב עשור תוכניות למערכה מחודשת במידה והמו"מ בין המתווכות לחמאס יגיע למבוי סתום וארגון הטרור לא יתפרק מנשקו.

הקבלן, ראאד אבו אלקיעאן./תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

במקביל לדרישה של הממשלה הטכנוקרטית שאמורה ליטול את האחריות מחמאס על רצועת עזה ולהתחיל בהליך השיקום, לבנות עיר על הריסות רפיח בהיקף של 50 אלף מבנים ותשתיות מתאימות לציבור פלסטיני במרחב נטול טרור ומחבלים, החלו מגעים עם חברות בישראל לגריסה של המבנים הפלסטינים בכל רצועת עזה בהיקפים בלתי נתפסים של מאות אלפי מבנים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully