וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חמישה נערים נעצרו לאחר שריססו תחנת משטרה במטף כיבוי - והעלו לטיקטוק | צפו בתיעוד

עודכן לאחרונה: 25.5.2026 / 9:48

לאחר שזוהה כי בוצע שימוש במטף סמוך לתחנת המשטרה במגדל העמק, חמישה צעירים בני 15 עד 18 נעצרו כשעל פי החשד הפעילו את מטף הכיבוי לעבר התחנה, תוך שהם מתעדים את מעשיהם ומעלים לרשתות החברתיות. בהתאם לממצאי החקירה צפויה המשטרה לבקש להאריך את מעצר החשודים

בווידאו:5 צעירים חשודים בהפעלת מטף כיבוי לעבר תחנת משטרה במגדל העמק/דוברות משטרת ישראל

המשטרה תבקש היום (שני) להאריך את מעצרם של חמישה צעירים בני 15 עד 18 החשודים בהפעלת מטף כיבוי לעבר תחנת משטרה בעיר מגדל העמק, תוך שהם מתעדים את מעשיהם.

במהלך הלילה שבין שבת לראשון זיהה שוטר שהיה במשמרת ביומן תחנת המשטרה במגדל העמק כי בוצע שימוש במטף כיבוי ברחוב שנמצא מול תחנת המשטרה. בבדיקת מצלמות האבטחה עלה החשד כי המטף כוון אל עבר תחנת המשטרה ונפתחה חקירה במטרה להגיע לזהותם של החשודים במעשה.

חמשת החשודים נעצרו, אחד מהם נעצר על אוטובוס כשניסה להימלט/דוברות משטרת ישראל

אתמול בשעות הבוקר הגיע לידי החוקרים סרטון שצולם על ידי החשודים שעלה לרשתות החברתיות ובו תיעוד מהאירוע, בו נראים הנערים לבושים מסכות פנים ומרססים את תחנת המשטרה באמצעות מטף כיבוי.

בתוך זמן קצר המשטרה איתרה את החשודים וביצעה את מעצרם, כשאחד מהם נמלט מהעיר, עשה דרכו למקום מסתור בטבריה ונעצר על האוטובוס.

בהתאם לממצאי החקירה צפויה המשטרה לבקש להאריך את מעצר החשודים בבית משפט השלום בנוף הגליל - נצרת. מהמשטרה נמסר כי היא רואה בחומרה כל פגיעה בסמלי שלטון במדינת ישראל ותמצה את הדין עם העבריינים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully