וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הג'יהאד האסלמי פרסם סרטון של החטוף רום ברסלבסקי

עודכן לאחרונה: 31.7.2025 / 22:37

מדובר במסר אותו הגדיר ארגון הטרור כ"אחרון" לפני שאבד לדבריו הקשר עם החוליה המחזיקה את רום, לפני שבועיים, לאחר ש"כוחות אויב" כיתרו את האזור. משפחתו של רום: "הוא לא מקבל אוכל, לא מקבל תרופות. הוא פשוט נשכח שם"

אות חיים מהחטוף רום ברסלבסקי/לפי סעיף

הזרוע הצבאית של הג'יהאד האסלאמי פרסמה הערב (חמישי) סרטון של החטוף רום ברסלבסקי. זאת, תוך שהגדירה אותו כ"אחרון" בו תועד רום, לפני שאבד איתו הקשר, לדבריה, לפני שבועיים. אז, כך טענה, איבדה את הקשר עם החוליה שהחזיקה ברום - לאחר ש"כוחות אויב" כיתרו את האזור בו שהתה.

לבקשת המשפחה, לא נפרסם בוואלה את פרטי הסרטון. "אנחנו נסערים מאוד", מסרה משפחתו של רום. "אנשים מדברים רבות על מה שמתרחש בעזה, על הרעב - ואני שואלת את כל מי שדיבר על רעב: ראיתם את רום שלנו? הוא לא מקבל אוכל, לא מקבל תרופות. הוא פשוט נשכח שם. שש דקות של סרטון - זה מה שנתנו לרום להישבר בו, אבל רום כבר 664 ימים. הצליחו לשבור את רום. גם לאדם החסין ביותר יש נקודת שבירה. רום הוא דוגמה לכל החטופים, חייבים להחזיר את כולם עכשיו".

הג׳יהאד האיסלאמי מפרסם סירטון מהשבי של רום ברסלבסקי לפני שנטען כי אבד הקשר עם החולייה ששמרה עליו.. תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים
רום ברסלבסקי כפי שנראה בתיעוד של הג'יהאד האסלאמי. התמונה פורסמה באישור המשפחה/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

עוד נמסר מטעם המשפחה: "אנחנו דורשים פגישה עם ראשי מערכת הביטחון במיידי. אנחנו דורשים פגישה עם הדרג המדיני והצבאי, מראש אמ"ן דרך שר הביטחון ועד ראש הממשלה. אנחנו לא מבינים מה עושים כל היום בועדות הכנסת - מדברים? מתדיינים? רום שם כבר כמעט שנתיים, ואף אחד אפילו לא התקשר לעדכן. אנחנו מבקשים שוויטקוף יראה את הסרטון הזה. אנחנו פונים בתחינה לנשיא טראמפ: תחזיר לנו את הבן שלנו".

sheen-shitof

עוד בוואלה

חווית גלישה וטלוויזיה איכותית בזול? עכשיו זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

רום ברסלבסקי. באדיבות מטה המשפחות להחזרת החטופים, אתר רשמי
רום ברסלבסקי/אתר רשמי, באדיבות מטה המשפחות להחזרת החטופים

"כוחות האוייב כיתרו את האזור בו נמצא החטוף, אנחנו לא יודעים עד כה מה עלה בגורלם", מסר הדובר של ארגון הטרור בהודעה שפרסם לפני שבועיים. משפחתו של רום הגיבה בזעזוע: "אף אחד לא יודע איפה רום נמצא. לא צה"ל ולא הג'יהאד יודעים דבר. הדבר היחיד שידענו זה שהוא הוחזק לבד", מסרה.

בהמשך, פנתה משפחת ברסלבסקי למדינה בדרישה להיפגש עם הבכירים המעורים בפרטים בכדי לדעת על מצבו של בנם. "אנו דורשים פגישה עם אחד מהבכירים - הרמטכ"ל, שר הביטחון או ראש הממשלה שאינם מגיבים, עונים או מתייחסים להודעות מאיתנו ולא מעדכנים או מערבים אותנו כמשפחה. גל הירש היחיד שהתייחס וענה, אך אין לו את התשובות והמידע לתת לנו. אף אחד אינו חוזר אלינו. אנחנו רוצים לדעת היכן נמצא הבן שלנו", אמרו בדאגה. "אנחנו רוצים שהאחראים יישבו איתנו וישקפו בפנינו את המצב ולא יספקו רק חלקי מידע וחלקי אמיתות".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully