איתן ליאל, ששימש כמנהל מערך מטוס ראש הממשלה פוטר במפתיע מתפקידו לאחר כשנתיים בלבד בתפקיד. גורמים במשרד ראש הממשלה טוענים כי מנהל מערך "כנף ציון" פוטר לאחר שהתעמת עם מנכ"לית משרד ראש הממשלה החדשה דורית שטיינמץ בנוגע להוצאות כספיות שקשורות לטיסות. עוד נאמר כי לא תמיד הסכים ליאל על אופן ניהול הטיסות מול שטיינמץ. את הדברים פרסם העיתונאי מיכאל שמש במהדורת "כאן חדשות".
עוד נאמר כי בלשכתו של ראש הממשלה נתניהו הביעו חוסר שביעות רצון מתפקודו של מנהל מערך "כנף ציון" אחרי טיסתו האחרונה של נתניהו לארצות הברית, שם נועד עם הנשיא האמריקני דונלד טראמפ. ממשרד ראש הממשלה לא נמסרה תגובה.
לשכת ראש הממשלה הודיעה על מינויה של דרורית שטיינמץ לתפקיד ממלאת מקום מנכ"ל משרד ראש הממשלה בתחילת השנה הנוכחית. שטיינמץ היא עובדת ותיקה במשרד שנחשבת למקורבת מאוד למשפחת נתניהו, במשך שנים שימשה ראש אגף תקציבים ופרויקטים בחשבות משרד ראש הממשלה והייתה אחראית על הוצאות, עובדי ושיפוצי מעונות ראש הממשלה.
בשנה שעברה היא קודמה לתפקיד משנה למנכ"ל המשרד תחת המנכ"ל יוסי שלי שמונה להיות שגריר באמירויות והיא מחליפה אותו בפועל מאז שאושר מינויו בממשלה בחודש שעבר.