וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ההיערכות בצה"ל לחזרתו של החייל החטוף עידן אלכסנדר

עודכן לאחרונה: 12.5.2025 / 17:34

עידן יועבר למתחם הקליטה ברעים וייפגש שם עם בני משפחתו. לפי צה"ל, במקרה של צורך רפואי דחוף, יבוצע פינוי מוסק ישירות לבתי החולים סורוקה או ברזילי - מבלי לעבור במתחם הקליטה

משפחות חטופים קוראות ליקרים שלהם ליד גבול ניר עוז/יניר יגנה

לקראת חזרתו של החייל החטוף עידן אלכסנדר משבי חמאס, צה"ל פרסם היום (שני) את תהליך הקליטה שלו לאחר שיועבר למתחם הקליטה ברעים.

עידן אלכסנדר. באדיבות המשפחה
עידן אלכסנדר/באדיבות המשפחה
  • צה"ל נערך להשבת החייל החטוף עידן אלכסנדר שיועבר על ידי כוח מיוחד למתחם הקליטה ברעים, שם יקבל מענה רפואי ונפשי ראשוני על ידי גורמי מקצוע של חיל הרפואה, וכן זמן התאוששות והתארגנות טרם המפגש עם בני המשפחה.
  • בני המשפחה ימתינו לו במתחם הקליטה יחד עם קצין השבויים והנעדרים המלווה, ולאחר מכן יוסקו יחד עם עידן להמשך טיפולו בבית החולים איכילוב. במקרה של צורך רפואי דחוף, יבוצע פינוי מוסק ישירות לבתי החולים סורוקה או ברזילי - מבלי לעבור במתחם הקליטה.
  • תהליך חזרתו של עידן יבוצע בהתאם לאופן בו בוצעו החזרות החטופים בפעמים קודמות: העברתו מידי הצלב האדום לידי כוח מיוחד של צה"ל, דרך נקודת המיון ברעים, ומשם פינוי מוסק לבית החולים לצורך המשך טיפול.
  • קצין הקשר של המשפחה ילווה אותה לאורך כל התהליך. עידן, בשל היות חייל צה"ל, יקבל מעטפת תומכת בליווי גורמי מקצוע צה"ליים ככל שיידרש.
  • תיעוד מהמפגש של עידן עם משפחתו יופץ רק באישור המשפחה - ייתכן ויחלוף זמן עד להפצתו.

למה לשלם הרבה?

4 מנויים ב-100 שקלים וגם חודש חינם! וואלה מובייל חוסכת המון

לכתבה המלאה

יעל אמו של עידן אלכסנדר במסוק חיל האוויר בדרך לרעים. תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים
יעל אמו של עידן אלכסנדר במסוק חיל האוויר בדרך לרעים/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

עידן, שעלה מארצות הברית לישראל, התגייס לחטיבת גולני ונחטף ב-7 באוקטובר ממוצב כיסופים. אתמול, חמאס הודיע שישחרר אותו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully