וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החדשות בדקה: בעלי חיים נטושים קיבלו הפתעות לחג

27.12.2016 / 9:05

כל החדשות של היום בדקה אחת: מיכל רשף מגישה לכם מאולפן וואלה! NEWS את כל מה שצריך לדעת ב-60 שניות. צפו במהדורה שמתעדכנת כל הזמן

מערכת וואלה

מזג האוויר: גבר כבן 40 פונה הבוקר (שלישי) לבית החולים מאיר בכפר סבא כשהוא סובל מהיפותרמיה. בשל הגשמים העזים נחסמו נתיבים בכביש החוף בשל הצפות. בחרמון החל לרדת שלג.

גבר כבן 30 נספה הבוקר בשריפה שפרצה בבניין מגורים בנצרת. בנו בן השנתיים נפגע באורח קשה ובתו בת השלוש באורח קל עד בינוני. השניים פונו לבתי החולים באזור.

אחיו של המחבל וליד דקה נעצר בחשד שסיפק את הטלפונים הסלולריים שהועברו על פי החשד בידי ח"כ באסל גטאס לאסירים ביטחוניים. הוא יובא בהמשך היום לדיון בהארכת מעצרו.

מי אמר שמתנות לחג נותנים רק לבני אדם? החיות בבית מחסה לבעלי חיים באיווה קיבלו תרומה נדיבה מהקהילה המקומית, שתרמה מתנות ומזון להולכים על ארבע. כמו ילדים, גם הם נהנו מהצעצועים.

תחזית מזג האוויר: היום כאמור יוסיף להיות גשום וקר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully