וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"מירוץ נגד הזמן": כתריאל נחמן קינן נראה לאחרונה בטבריה - ועקבותיו נעלמו

עודכן לאחרונה: 19.8.2026 / 18:43

בן ה-24 מבית שמש היה באזור חוף גיא והחל בדרכו לצפת, אך מאז נותק עמו הקשר. החיפושים הנרחבים אחר קינן נמשכים, והציבור מתבקש לסייע באיתורו. גובהו של קינן הוא 1.74 וכשנראה לאחרונה לבש חליפה שחורה, חולצה לבנה, מגבעת, וענד סיכה צהובה של "דגל משיח"

חיפושים אחר נעדר בכנרת, 3 באוגוסט, 2026/דוברות כבאות והצלה

כתריאל נחמן קינן, בן 24 מבית שמש, נראה לאחרונה היום (רביעי) באזור טבריה, בחוף גיא, כשהיה בדרכו לצפת - ומאז נעלמו עקבותיו. החיפושים הנרחבים אחר קינן נמשכים בשעה זו, והציבור מתבקש לסייע באיתורו.

גובהו של קינן הוא 1.74 וכשנראה לאחרונה לבש חליפה שחורה, חולצה לבנה ומגבעת. הוא ענד סיכה צהובה של "דגל משיח", נשא תרמיל שחור ותיק תפילין בצבע חום כהה.

נמסרה דרישה מכל נהג או בעל עסק שנסע או פעל באזור טבריה, חוף גיא, כביש 90, צומת גולני או הדרכים לצפת, לבדוק את מצלמות הדרך (דאשקאם) ומצלמות האבטחה שלו. "כל תיעוד עשוי להציל חיים", הובהר.

נראה לאחרונה בטבריה, ומאז נעלמו עקבותיו. חוף גיא/אתר רשמי, יובל גסר צילומי אוויר

ליצירת קשר, מסירת מידע ותיאום ראיונות מהשטח:
חפ"ק החיפושים - דניאל קינן 058-7709076
משה קינן 058-7709078
יהודה ברק 052-2770559

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully