וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"נתניהו, תיקנו לך": הליכוד מאיים לעתור נגד מפלגת ישר בעקבות עריכת שלט הקמפיין

עודכן לאחרונה: 17.8.2026 / 5:59

מפלגתו של גדי איזנקוט ערכה את שלט החוצות של הליכוד ושינתה את המסר ל"הם רוצים שצה"ל יקרוס, אל תתנו לנתניהו לנצח". בליכוד דורשים להסיר את הפרסומים מהרשתות החברתיות עד מחר בצהריים וטוענים לתעמולת בחירות אסורה. אם הדרישה לא תיענה, במפלגה מאיימים לפנות ליו"ר ו

גדי איזנקוט על ועדת חקירה ממלכתית לשבעה באוקטובר, קיבוץ ניר עוז/אבי רוקח

עימות חדש בין הליכוד למפלגת ישר של גדי איזנקוט פרץ הערב (ראשון), לאחר שמפלגתו של איזנקוט פרסמה ברשתות החברתיות גרסה ערוכה לשלט מקמפיין הליכוד. בעקבות הפרסום שיגר היועץ המשפטי של הליכוד, עו"ד אילן בומבך, מכתב התראה למפלגה ודרש להסירו, תוך איום בפנייה לוועדת הבחירות המרכזית.

בקמפיין המקורי של הליכוד הוצגו כמה דמויות לצד המסר "הם רוצים שנתניהו יפסיד, אל תתנו להם לנצח". מפלגת ישר לקחה את השלט, ערכה אותו באופן דיגיטלי ושינתה את הכיתוב ל"הם רוצים שצה"ל יקרוס, אל תתנו לנתניהו לנצח". לפרסום צורף המסר: "נתניהו, תיקנו לך. רק איזנקוט יקים ממשלת גיוס ציונית על מלא".

בליכוד טוענים כי השימוש בשלט המזוהה עם קמפיין המפלגה והפצתו לאחר שנערך מהווים תעמולת בחירות אסורה. במכתב ההתראה נדרשה ישר להסיר את המודעה מכל אמצעי התקשורת והרשתות החברתיות שבהם פורסמה ולהפסיק לעשות בה שימוש.

הדד-ליין של הליכוד: מחר בצהריים

בליכוד הציבו למפלגתו של איזנקוט מועד אחרון להסרת הפרסומים עד מחר (שני) בשעה 12:00. אם הדרישה לא תיענה, במפלגה מאיימים לפנות ליו"ר ועדת הבחירות המרכזית ולבקש צו שימנע את המשך הפצת הקמפיין.

העימות בין שתי המפלגות מגיע בעיצומה של מערכת הבחירות, כאשר סוגיית הגיוס והשירות בצה"ל הפכה לאחד הנושאים המרכזיים בקמפיינים. ישר מבקשת למצב את איזנקוט סביב המסר של הקמת "ממשלת גיוס ציונית", בעוד הליכוד מציב את נתניהו מול יריביו בארץ ומול אויביה של ישראל כחלק מהמסרים המרכזיים בקמפיין.

השאלון שיעשה לכם סדר - מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully