בילוי יום הולדת של האחים מאי ורואי לייזר בתל אביב הסתיים בשבוע שעבר בגניבת הטלפון הנייד של רואי - מכשיר שבו, לדבריהם, נשמרו הזיכרונות האחרונים מאחיהם הצעיר נהוראי, שנהרג לפני כחודשיים בלבנון מפגיעת רחפן נפץ של חיזבאללה. היום (שני) סיפרו האחים על המקרה וביקשו ממי שמחזיק במכשיר להשיב אותו לידיהם.
לדברי האחים, המקרה התרחש ביום שלישי בסביבות השעה 04:00 לפנות בוקר. לאחר שסיימו את הבילוי התיישבו על ספסל בשדרות רוטשילד, ובשלב מסוים נגנב הטלפון של רואי.
"יש שם תמונות ושיחות בין רואי לאחי הקטן נהוראי, שנהרג בלבנון לפני חודשיים", סיפרה מאי. "היו בטלפון תמונות שלו עם המשפחה, שיחות אחרונות מלבנון, כל התיעודים וכל הדברים שהיו ביניהם. אנחנו חייבים את הטלפון בחזרה".
"זה מה שנשאר לנו מאחינו"
עבור רואי, מספרת מאי, ערכו של המכשיר אינו כספי. הטלפון מכיל תיעוד אישי של הקשר עם אחיו, ובני המשפחה מבקשים לקבל בחזרה בעיקר את הזיכרונות שנשמרו בו. "רואי רק מבקש שיחזירו לו את הטלפון. זה מה שיש לו מאחינו שנהרג וזה חשוב לו", אמרה.
מאי פנתה ישירות למי שגנב או קיבל לידיו את המכשיר וביקשה ממנו להשיבו למשפחה. "אני רוצה לפנות לגנבים - תחזירו את הטלפון", אמרה. לדבריה, למשפחה יש מידע שלפיו המכשיר, שהיה עם כיסוי שקוף, הגיע בהמשך לבית עסק. "אם מישהו קיבל את הטלפון או יודע איפה הוא נמצא, בבקשה תעדכנו אותנו".
השאלון שיעשה לכם סדר - מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?
