שוטרי תחנת נתיבות וימ"ר נגב עצרו הלילה (ראשון) תושב נתיבות כבן 40 החשוד במעורבות באירוע הרצח שאירע אמש בעיר. המשטרה פתחה בחקירה בעקבות האירוע, במהלכו נפצעו שני גברים בשנות ה-20 וה-30 לחייהם באורח קל ואנוש. מותו של הפצוע באורח אנוש נקבע במקום ע"י גורמי הרפואה.
עם קבלת הדיווח הוזעקו למקום כוחות משטרה רבים ממרחב נגב, אשר פתחו בפעולות חקירה מואצות, אספו ממצאים בזירה וביצעו מגוון פעולות מודיעיניות וחקירתיות במטרה להתחקות אחר המעורבים באירוע. בתום הערכת מצב שקיים מפקד המחוז הדרומי, ניצב חיים בובליל, הוטלה חקירת הרצח על היחידה המרכזית של מרחב נגב.
החשוד הועבר להמשך חקירה בימ"ר ובהמשך היום יובא בפני בית משפט השלום בבאר שבע בבקשה להאריך את מעצרו.
כזכור, אמש נהרג גבר כבן 30 כתוצאה מירי באירוע אלימות בעיר. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו לזירה העניקו לו טיפול רפואי וביצעו בו פעולות החייאה, כשהוא מחוסר הכרה עם פציעה חודרת - אך כאמור, לבסוף הצוותים הרפואיים נאלצו לקבוע את מותו.
"הפצוע שכב ברחבת החניה בסמוך לרכבים, כשהוא סובל מפציעות בגופו. הוא היה מחוסר הכרה, ללא דופק ונשימה", סיפר חובש בכיר מיחידת האופנועים של מד"א, אוריאל כהן. "הענקנו לו טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים, וביצענו בו פעולות החייאה מתקדמות - אבל הפציעה שלו הייתה אנושה ובסופן נאלצנו לקבוע את מותו".
