וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הרכש החדש של ליברמן: מידן בר, יו"ר איגוד הטייסים, מצטרף למפלגת ישראל ביתנו

עודכן לאחרונה: 27.7.2026 / 13:36

לאחר שבע שנים כיו"ר איגוד הטייסים, מידן בר מצטרף לישראל ביתנו. טייס המסוקים וקברניט אל על אמר כי בחר במפלגה מתוך אמונה שתוכל להחליף את השלטון, להשיב את הביטחון והמשילות ולחזק את הכלכלה

אביגדור ליברמן סיעת ישראל ביתנו/ערוץ כנסת

מפלגת ישראל ביתנו הודיעה היום (שני) על מצטרף חדש למפלגה, מידן בר. בר הוא סא"ל במיל' בחיל האוויר וקברניט באל-על והוא מסיים בימים הקרובים את תפקידו כיו"ר איגוד הטייסים לאחר שבע שנים.

בשירותו הצבאי היה טייס מסוקים מעוטר וביצע טיסות מבצעיות רבות עד הגיעו למגבלת הגיל המותר. כיום הוא ממשיך בשירות מילואים כמדריך טיסה פעיל בבית הספר לטיסה. בנוסף, הוא עורך דין במקצועו, בעל תואר במדעי המדינה, ומשמש גם כשוטר מתנדב במשטרת התנועה.

יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן/פלאש 90, יונתן זינדל

בר אמר עם הצטרפותו למפלגה כי "כמו בעולם התעופה, גם מדינת ישראל זקוקה היום לקברניט מנוסה, שיודע לקבל החלטות ברגעי משבר ולהוביל בבטחה גם בתנאים המורכבים ביותר". לדבריו, הוא מצטרף לישראל ביתנו מתוך אמונה שזו הדרך להחליף את השלטון, להחזיר את הביטחון והמשילות לישראל, לחזק את הכלכלה ולהבטיח עתיד טוב יותר לכל אזרחי וילדי ישראל.

הצטרפותו של בר מגיעה על רקע שורת חיזוקים למפלגת ישראל ביתנו בחודשים האחרונים. בין המצטרפים נמנים גיל סגל, ממקימי מפלגת יש עתיד ומנכ"ל המפלגה לשעבר, וכן שרון שרעבי, ממובילי המאבק להשבת החטופים ואחיו של יוסי שרעבי ז"ל, שנרצח בשבי חמאס.



השאלון שיעשה לכם סדר - מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully