וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הלך ברחוב, "נתקל" באישה והטיח אותה לרצפה - ולא בפעם הראשונה | תיעוד

עודכן לאחרונה: 19.6.2026 / 20:08

"אשתי התקשרה אליי בוקר אחד בוכה", סיפר תושב ת"א, כשאחר ציין כי הוא "עשה את זה גם לאחותי - היא עד היום בטראומה". בחודשים האחרונים הותקפו רבים על ידי גבר בשיטה דומה: דחיפה חזקה עם הגוף "בטעות" - כעת תיעוד חושף את דרך הפעולה, ועד כה הוגשו שתי תלונות במשטרה

הלכתי ברחוב נצמד אליי גבר ונתקע בי בכתף/מערכת וואלה

שורת תושבי תל אביב הותקפו בחודשים האחרונים על ידי גבר בשיטה דומה: דחיפה חזקה עם הגוף, במסווה של היתקלות תמימה. תיעוד ממצלמות אבטחה חשף את דרך הפעולה, וגרר תגובות מנשים וגברים שפגע גם בהן. עד כה הוגשו שתי תלונות במשטרה.

בתיעוד נראה מתקרב אתמול (חמישי) לאישה שיוצאת מעסק, נכנס למסלול הליכתה ופוגע בה בעוצמה עם גופו. האישה הוטלה לקרקע ונשכבה ללא תנועה, מה שהביא את בעל העסק לצאת לראות מה התרחש. באותו זמן, הגבר העמיד פני עוזר, כאילו הדבר קרה במקרה, עד שעזב את המקום לאחר כמה רגעים.

מעדויות אחרות עולה כי כך עשה גם במקרים קודמים, באזור לב ודרום העיר. "הלכתי ברחוב והוא פשוט נתקל בי בחוזקה. זה כאב בטירוף", סיפרה לוואלה קרן, תושבת תל אביב. "הוא אמר לי סליחה ואמרתי לו שעשה את זה בכוונה. אז הוא אמר מה פתאום והתחיל להתעצבן, 'תגידי למשטרה שאני פה מתאמן במכון ליד מגדל שלום, אין בעיה'".

לדבריה, "המוכרים בדוכן ליד אמרו לי שהוא עושה את זה קבוע. לא היה לי ספק שזה היה בכוונה, כשנתקלים במישהו זה לא עד כדי כך חזק. ראיתי את הסרטון וזיהיתי שזה בדיוק אותו מקרה. גם אם הייתי מזמינה משטרה באותו רגע לא היו עושים כלום. לא הבנתי באותו רגע שזה שיטתי".

הלכתי ברחוב נצמד אליי גבר ונתקע בי בכתף/אתר רשמי, מערכת וואלה

"עברתי עם בן הזוג שלי בסוזן דלל. בדרך כלל כשאתה הולך ומישהו בא מולך אתה נצמד לימין. הוא פשוט נצמד מולי לימין ונתקע לי בכתף בעוצמה. הייתי בהלם, אמרתי 'פאק, מי זה הבן אדם הזה'", סיפר לוואלה עמית, גם הוא תושב העיר. "הסתכלתי עליו ואמרתי 'וואט דה פאק', והוא המשיך ללכת כאילו לא קרה כלום. ברגע שראיתי את הסרטון אמרתי שזה חד משמעית אותו בן אדם".

"עשה את זה גם לאחותי. היא עד היום בטראומה, פוחדת ללכת לבד בשכונה", סיפר תושב נוסף. "המשטרה מכירה מקרוב. הבן אדם צריך להיות מאחורי סורג ובריח או באשפוז פסיכיאטרי". בעוד תושבים איתרו את שמו, תמונתו וחדר הכושר בו הוא מתאמן, במשטרה טרם הגיעו לחשוד.

"אשתי התקשרה אליי בוקר אחד בוכה. זה קרה לה בדרך שלמה", סיפר לוואלה נאור. "הוא התנגח בה והתחיל לצעוק עליה. קצת ספרדית, מי אמור את לא רואה לאן את הולכת? מאז היא מפחדת ללכת שם. כל פעם אני מלווה אותה בטלפון. אני חדור מטרה למצוא אותו, מנסה לעשות את כל הקישורים שאפשר. היום נגיש תלונה מקוונת במשטרה".

גלו למי להצביע בבחירות הקרובות. השאלון שיעשה לכם סדר בהתאם לעמדות שלכם

  • עוד באותו נושא:
  • פלורנטין

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully