וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתניהו ביקש לבטל את עדותו בשל "פגישות דחופות", הפרקליטות דחתה את הבקשה

עודכן לאחרונה: 4.5.2026 / 22:36

ראש הממשלה העלה את הבקשה זמן קצר לאחר דחיית הקבינט המדיני ביטחוני המורחב שהיה אמור להתכנס, ובמקביל להתחממות בזירה עם איראן. אלא שבפרקליטות דחו את הבקשה וקבעו כי "לא עולה סיבה מהסעיפים שהפגישות לא יתקיימו כך שהדיון יחל באיחור"

ראש הממשלה בנימין נתניהו מדבר על המנהרה שצהל פוצץ בדרום לבנון/דוברות ראש הממשלה

ראש הממשלה, בנימין נתניהו, ביקש הערב (שני) לבטל את עדותו מחר בשל "שורת פגישות מדיניות וביטחוניות בירושלים המצטרפות להתפתחויות המדיניות והביטחוניות". בפרקליטות השיבו לבקשה בדחייה, וקבעו כי לא עולה מאחד הסעיפים סיבה שהפגישות לא יתקיימו בתל אביב כך שהדיון יחל באיחור, ועל סעיף אחר נכתב בתשובה כי לא מובן מדוע שלא יידחו הפגישות לסיום הדיון.

זמן קצר לפני כן, הקבינט המדיני ביטחוני המורחב שאמור היה להתקיים הערב נדחה ליום רביעי. זאת, על רקע ההתפתחויות בשעות האחרונות בזירה האיראנית.

בשל "שורת פגישות מדיניות וביטחוניות". הבקשה של נתניהו לביטול עדותו/אתר רשמי, הארץ, מוטי מילרוד

זאת בהמשך להתפתחויות מוקדם יותר היום, במסגרתן איראן שיגרה שלושה טילים לעבר איחוד האמירויות, שיורטו בידי מערכות ההגנה האווירית הישראלית שבמדינה. במקביל, אש פרצה באתר תעשייתי בפוג'יירה, אחת הנסיכויות המרכיבות את האמירויות, בעקבות כטב"ם ששוגר מאיראן - ופיצוצים נשמעו בנמל ג'בל עלי בדובאי. זו ההתקפה הראשונה של איראן על המפרציות מאז הפסקת האש.

כחצי שעה לאחר מכן, שוב הופעלו האזעקות באמירויות עקב ירי נוסף מאיראן. משרד התקשורת של פוג'יירה עדכן כי שלושה אזרחים הודים נפצעו מתקיפת כטב"ם איראני, הם פונו לבית החולים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully