וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרסום ראשון: טל גלבוע לא תהיה דוברת ראש הממשלה

עודכן לאחרונה: 29.3.2026 / 14:40

תפקיד הדובר הפך פנוי לאחר עזיבתו של זיו אגמון בעקבות הציטוטים הבוטים שפורסמו. ככל הנראה, הצעה להצטרף לצוות הדוברות של ראש הממשלה הגיעה לפתחה של גלבוע, ובן זוגה הדהד שהיא צפויה לכהן כדוברת

בווידאו:ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש עם נציגי פורום ״הגבורה״ ונציגי פורום ״תקווה״, במשרד ראש הממשלה בירושלים, 20 באוגוסט 2024/איתי בית און, יחזקאל קנדיל- לע"מ

פרסום ראשון: טל גלבוע לא תהיה דוברת ראש הממשלה. אמש (שבת) פורסם כי גלבוע צפויה להתמנות לדוברת ראש הממשלה במקום זיו אגמון שפרש השבוע מתפקידו.

מה שאכן היה זה שטל גלבוע קיבלה הצעה להצטרף ל"צוות הדוברות" של ראש הממשלה. בן זוגה הדהד ברשתות שהיא צפויה לכהן כדוברת אבל זה כלל לא היה על הפרק.

טל גלבוע רועי שפרניק נתניהו זוג מנצח VIP/צילום מסך, באדיבות המצולמים

גלבוע מוכרת כאקטיביסטית וכיועצת ראש הממשלה בנימין נתניהו לענייני זכויות בעלי חיים, וכן כמי שמביעה תמיכה בממשלה בפלטפורמות שונות. טל היא גם דודתו של שורד השבי גיא גלבוע דלאל.

מינויה של גלבוע מגיע לאחר שאגמון הודיע ביום רביעי האחרון על פרישתו מתפקיד דובר ראש הממשלה, בעקבות פרסום אמירות גזעניות ובוטות שיוחסו לו בחדשות 12 ועוררו סערה ציבורית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully