שני בני אדם נהרגו וכ-40 נפצעו אתמול (שישי) כשרכבת חשמלית ירדה מהפסים במרכז מילאנו - כך מסר דובר שירותי הכבאות המקומיים.
החשמלית, הנמנית עם הדגמים החדישים ביותר הפועלים בעיר, סטתה ממסלולה ברחוב ויטוריו ונטו, סמוך לתחנה המרכזית, והתנגשה בחלון ראווה של חנות סמוכה.
לזירה הוזעקו כוחות חירום רבים, ובהם 13 אמבולנסים, שפעלו לפינוי הנפגעים לבתי החולים באזור. צוותי ההגנה האזרחית הקימו במקום אוהל סיוע ייעודי לטיפול ראשוני בפצועים, כך על פי עד ראייה שצוטט בסוכנות הידיעות רויטרס.
חברת התחבורה העירונית של מילאנו, ATM, פרסמה הודעה ובה הביעה זעזוע עמוק מהאירוע והעבירה את תנחומיה למשפחות ההרוגים והפצועים. עוד נמסר כי החברה משתפת פעולה עם הרשויות במטרה לברר את נסיבות התאונה והגורמים שהובילו לסטיית החשמלית מהפסים.
?? ??????? ?????? ????'??????? ⬇️#Milano #Tram pic.twitter.com/a26GZdncN6
— Mi-Tomorrow (@MiTomorrow) February 27, 2026
