וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרצו, חנקו וגנבו אלפי שקלים - אישום נגד תוקפי קשישה באשדוד

עודכן לאחרונה: 22.2.2026 / 10:55

תושב אשדוד וקטין נאשמים שפרצו לביתה של אישה מבוגרת, הפעילו נגדה אלימות ונמלטו עם כ-7,000 שקלים במזומן. במשטרה התייחסו לתקרית והבהירו כי יפעלו באפס סובלנות כלפי פגיעה בחסרי ישע

עו"ד רונן חליוה על פרשת הטיית המשחקים/מערכת וואלה, שלמה וייס

כתב אישום הוגש היום (ראשון) נגד שני תושבי אשדוד, בגיר וקטין, בגין פריצה לדירת קשישה בעיר, תקיפתה וגניבת כסף. השניים נעצרו לאחר חקירה וכעת מבקשת התביעה להאריך את מעצרם עד תום ההליכים המשפטיים נגדם.

מהאישום עולה כי הנאשמים הגיעו לבניין מגורים בעיר ופרצו בכוח לדירתה של הקורבן. במהלך האירוע הם תקפו את האישה, חנקו אותה והשמיעו כלפיה איומים. לאחר המאבק נטלו סכום של כ-7,000 שקלים במזומן ונמלטו מהמקום.

הנאשמים בשוד הקשישה באשדוד/דוברות משטרת ישראל

בעקבות הדיווח על התקיפה המשטרה פתחה בחקירה, איתרה את זהות החשודים ועצרה אותם. בימים האחרונים גובשה התשתית הראייתית שהובילה להגשת כתב האישום.

מפקד תחנת אשדוד, סגן-ניצב רונן עמרם, מסר כי מדובר במקרה חמור של אלימות כלפי אישה חסרת ישע בתוך ביתה. לדבריו המשטרה תמשיך לפעול נגד עבריינים שפוגעים באזרחים, בדגש על אוכלוסיות חלשות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully