וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תאונה בכניסה לנתיבות: צעירה אחת נהרגה ונוספת נפצעה באורח קשה

עודכן לאחרונה: 16.2.2026 / 0:53

שתי צעירות כבנות 25 נפגעו בתאונת דרכים קטלנית בין רכב פרטי ואוטובוס בכניסה לנתיבות. צוותי מד"א חילצו את הפצועות מהרכב ונאלצו לקבוע את מותה של אחת מהן, והשנייה פונתה לבית החולים סורוקה כשמצבה לא יציב

זירת התאונה הקשה/מד"א

צעירה נהרגה הלילה (שני) וצעירה נוספת נפצעה באורח אנוש בתאונת דרכים בין אוטובוס ורכב פרטי בכניסה לנתיבות. צוותי מד"א הוזעקו לזירה וקבעו את מותה של הצעירה והבהילו את הצעירה הנוספת לבית החולים סורוקה כשהיא מחוסרת הכרה עם חבלות בראש ובבטן. מהמקום פונה גם נהג האוטובוס, בן 31 כשפציעתו הוגדרה קלה.

תיעוד הרכב ההרוס בו נלכדו הצעירות/מד"א

חובש בכיר במד"א ישראל ויצמן וחובשי מד"א שמעון ממן ואלחנן לוי שנכחו בזירה סיפרו: "הרכב הפרטי היה מרוסק ובתוכו נלכדה אישה כבת 25 עם חבלות קשות בגופה. תוך כדי פעולות החילוץ, ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיה היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה במקום".

"במקביל, צוותי מד"א נוספים שהגיעו לזירה העניקו טיפול רפואי מציל חיים שכלל הנשמות לאישה נוספת שהייתה ברכב הפרטי, היא סבלה מחבלות קשות בראש ובבטן והייתה מחוסרת הכרה ופינו אותה לבית החולים כשמצבה לא יציב".

  • עוד באותו נושא:
  • נתיבות

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully