בתיעוד מדאיג שרץ ברחבי הרשת נראה ילד כבן 3 אוחז נשקים בידייו וצועד בערערה שבנגב. במשטרת ישראל בודקים אם מדובר בנשקי צעצוע או בנשקים אמיתיים, אך החשד הוא שמדובר בנשקים מזוייפים.
בסרטון שהופץ לאחרונה נראה הילד אוחז באקדח וגם רובה - אחד בכל יד, וצועד ברחבי המועצה המקומית הבדואית. ככל הנראה התיעוד מופץ במטרה להעביר מסר, ובמשטרה אכן בודקים את תוכנו.
בד בבד, אמש בשעות הלילה נשמע ירי כבד ביישוב ערערה שבנגב. לפי גורמים המעורים בפרטים, קיים חשד כי מדובר בירי בין חמולות, בהמשך לקטטה ההמונית שאירעה אתמול באופקים. המשטרה פתחה בחקירה.
קטטה המונית התפתחה אתמול באופקים, בין בני חמולות. בתיעוד שפורסם בוואלה ניתן לראות המונים דוהרים בכביש כשהם עם טנדרים ומסורים חשמליים בידיהם. המשטרה עיכבה שישה מעורבים. מחקירה ראשונית עולה כי מדובר בסכסוך בין משפחות מהיישוב ערוער.
בתיעוד שצולם על ידי אחת התושבות, אפשר להבחין כי היא מתעדת הכל ממרפסת ביתה תוך שהיא צועקת ולא מצליחה למגר את תחושותיה. "אמאלה מה הולך פה", "אינתיפאדה" ועוד שלל קריאות המביעות את הלך הרוח ששרר במקום.
בעקבות האירוע החמור, המשטרה פתחה בחקירת הקטטה רבת המשתתפים באופקים. שוטרי תחנת אופקים הוזעקו בשעות הצהריים לאחר דיווח על קטטה המונית סמוך לאתר בנייה. עם הגעת השוטרים, עוכבו שישה חשודים בחשד למעורבות באירוע. מחקירת האירוע עולה כי הרקע הינו סכסוך בין משפחות מהיישוב ערוער.
בתום החקירה נעצרו שני חשודים, ובכוונת המשטרה להביאם מחר בפני בית משפט השלום בבאר שבע ולבקש את הארכת מעצרם.
