וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עד האחרון: מטה משפחות החטופים מודיע על סגירה רשמית

עודכן לאחרונה: 1.2.2026 / 18:28

לאחר השבת החטוף החלל האחרון, רן גואילי מטה המשפחות מודיע על סגירה רשמית. מהמטה נמסר כי העמותה תיסגר באופן רשמי לאחר הגשת הדוחות הכלכליים האחרונים - אז יוחלט בתיאום עם המשפחות מה ייעשה עם עודפי הכספים, אם יהיו

חבריו של רן גואילי בקבלת השבת האחרונה בכיכר החטופים. 30 בינואר 2026/מטה משפחות החטופים

מטה משפחות החטופים מודיע היום (ראשון) רשמית כי יסגור את פעילותו - זאת לאחר השבת החלל החטוף האחרון רן גואילי. הוועד המנהל של המטה התכנס והחליט הפסקת פעילות המטה למעט פעולות הנחוצות לסגירתו.

"משפחות החטופים מודות לחיילי וחיילות צה"ל בסדיר ובמילואים ולכל כוחות הביטחון באשר הם. לנצח נהיה אסירי תודה גם למשפחות השכולות שאיבדו את היקר מכל וברכת החלמה ושיקום לפצועי המלחמה בגוף ובנפש", מסרו.

במטה הוסיפו כי כשתסתיים העבודה על הכנת הדוחות הכספיים לשנת 2025 ולרבעון הראשון של 2026, תתכנס האסיפה הכללית של המטה להחלטה על פנייה לרשם העמותות בבקשה לסגירת העמותה. בשלב זה תתבהר אז גם התמונה הסופית של עודפי הכספים שיוותרו בקופת המטה ותתקבל ההחלטה מה יעשה בהם בתיאום עם משפחות החטופים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully