וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שנה אחרי ששוחרר מהכלא: רומן זדורוב מצא עבודה חדשה | הפרסומת המפתיעה ברשת

עודכן לאחרונה: 13.1.2026 / 22:11

שנה לאחר שזוכה מאשמה ברצח תאיר ראדה, זדורוב עושה הסבה מעבודתו הקודמת כרצף ומפרסם את "מכללת גפן" המתמחה בתחומי האינסטלציה והבניין - שם סיים קורס מקצועי

בווידאו: "ידעתי שהאמת תנצח": רומן זדורוב חזר לביתו לאחר שזוכה מרצח תאיר ראדה/ניב אהרונסון

האסיר שזוכה בפרשת רצח תאיר ראדה, רומן זדורוב המליץ על לימודי אינסטלציה שהשלים ב"מכללת גפן" - והתגובות לא איחרו להגיע. בסרטון שעלה בחשבון הרשמי של המכללה ברשת החברתית טיקטוק, נראה זדורוב אוחז בידו בתעודה הרשמית שקיבל במכללה ופותח: "שלום לכולם, אני רומן, סיימתי קורס אינסטלציה, קיבלתי תעודה וחבר'ה אני ממליץ לכם. אחלה מורים, אחלה שיעורים, וזה מאוד עוזר לכם בחיים שלכם".

כזכור, האסיר שזוכה מאשמה קיבל פיצויים של מיליוני שקלים, כשעל פי דיווחים עומד על כ-7 מיליון שקלים לזדורוב. התגובות, לא איחרו להגיע על סרטון הפרסומת.

שלב התגובות

התגובות התומכות לא איחרו להגיע: "אני מרחם עלייך כל הכסף בעולם לא שווה לקחו לך את השנים הכי יפות. לא יעזור כלום וכלום לא ינחם", אמר אחד המגיבים. "וואלה צריך להעריץ את הבן אדם הזה. ישב 15 שנה על רצח שלא ביצע, השתחרר לפני שנה וחצי, החליט שהוא הולך להתמקצע וללמוד ועכשיו גם לעבוד. באמת. שהבן אדם הזה ראוי להערכה", הצטרף מגיב נוסף.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully