תחילה,זה נראה כמו סיפור פשע קטן של סחיטה ואיומים, אבל פתאום שמו של ראש ארגון הפשע עלה, והפרשה הקטנה - הפכה לכזו שמושיבה את שלום דומרני במעצר.
על פי החשדות של חוקרי ימ"ר, הפרשה החלה לאחר סכסוך בין שני שותפים, אנשי עסקים. אז הגיע "לברור" חשוד נוסף, שעצור בפרשה. במהלך השיחה החשוד הנוסף התקשר לראש ארגון הפשע דומרני, ואז, לאחר זמן לא ארוך - נזרק רימון לעבר ביתו של אחד השותפים.
כאן קיימת מחלוקת: במשטרה טוענים כי השיחה היא שגרמה לחשד שדומרני מעורב בזריקת הרימון, אך דומרני טען אחרת בבית המשפט. "דיברתי איתו על תרומת מיטה לחייל שאני צריך להעביר", אמר בחקירתו.
בית משפט השלום באשקלון שחרר את ראש ארגון הפשע ממעצר, אך במרחב לכיש של המשטרה התעקשו והגישו ערר לבית המשפט המחוזי בבאר שבע. דומרני דיבר מתוך המעצר, באמצעות מסך שהוצב באולם. "אני בן 51", פנה לעורך דינו שרון וקנין בבקשה שיעביר את דבריו לשופט. "ארבע שנים לא הסתבכתי עם המשטרה, די, אני מחפש את הפינה שלי", אמר.
השופט בן טולילה ביקש מראש ארגון הפשע להעביר את דבריו דרך עורך הדין וקנין אם יש לו מה להוסיף. דומרני המשיך: "יש לי אזכרה היום לאבא שלי, אני באמת לא קשור לפרשה הזאת, אין לי נגיעה בזה".
השופט המחוזי בן טולילה סבר אחרת, קיבל את ערר המשטרה, וראש ארגון הפשע יישאר במעצר עד יום ראשון.
