וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מחווה מרגשת: סמל החטופים מעל בית הוריו של החלל-החטוף רן גואילי

עודכן לאחרונה: 5.1.2026 / 21:45

בתיעוד שנצפה הערב, טייסים ציירו את הסמל מעל ביתם של טליק ואיציק גואילי, הוריו של החלל-החטוף שעדיין נמצא בעזה. "סמל החטופים לאות הזדהות ותקווה להשבתו של רני הביתה", נמסר מהמטה להחזרת החטופים

ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה נתניהו נפגשו בפלורידה עם טלי ואיציק, הוריו של החלל החטוף רס״ר רן גואילי. 29 בדצמבר 2025/עומר מירון/ לע״מ.

מטה המשפחות להחזרת החטופים פרסם הערב (שני) תיעוד שציירו טייסים מעל ביתם של טליק ואיציק גואילי במיתר, הוריו של החלל-החטוף רן גואילי שעדיין נמצא בעזה.

בתיעוד נראים "טייסים שציירו בשמיים את סמל החטופים לאות הזדהות ותקווה להשבתו של רני הביתה. שכניהם ההמומים של איציק וטליק, שהבחינו בכך, מיהרו לקרוא להם על מנת שיצאו החוצה לצפות במחווה המרגשת", נמסר מטעם המטה.

גואילי, בן 24, היה לוחם יס"מ במחוז נגב של המשטרה ונהרג בקרב בקיבוץ עלומים ב-7 באוקטובר. הוא הותיר אחריו הורים ואת האחים עומרי ושירה.

סמל החטופים מעל ביתם של טליק ואיציק גואילי, מיתר, 5 בינואר 2026/אתר רשמי, מטה משפחות החטופים

אתמול, טליק סיפרה על המפגש שלה עם נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, ואמרה כי "טראמפ היה מעודכן בפרטים הכי קטנים של רן, מהקרב בעלומים ועד לכינוי שלו. הוא התעניין בכולנו, עבר אחד אחד, שאל לשמות הילדים שלי והתעניין בכלתי. זה היה מאוד אישי ואנושי".

היא סיפרה כי טראמפ אמר לה בצורה חד משמעית: "אני מחזיר את רני". היא גם סיפרה לו על החששות שלה מהמעבר לשלב ב' ומהאפשרות שישקמו על הבניינים ברצועה: "הוא הסתכל עליי ואמר 'אל תדאגי, לא יבנו שום מגדלים. לא ייבנה שום דבר בעזה עד שרני יחזור'".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully