וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נבואה שמגשימה את עצמה: מגיד עתידות חזה לצעירה מזל רע - ואז דאג שזה יקרה

6.1.2026 / 0:05

הוא הזהיר אותה בבוקר ראש השנה שמזל רע עומד לפקוד אותה ושהיא עומדת לאבד נכס יקר ערך. כשהיא סירבה לשלם לו כדי "להסיר את רוע הגזירה", הוא החליט לעזור לגורל - וכייס אותה בעצמו. התירוץ שלו למשטרה? "הייתי צריך כסף לחג"

מגיד עתידות חזה מזל רע - ואז גנב את האייפון/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

לפעמים הגבול בין מיסטיקה לפלילים הוא דק מאוד, ובמקרה של מגיד עתידות אחד מתאילנד - הגבול הזה נחצה עם ידיים זריזות במיוחד. המשטרה בעיר הנופש פטאיה עצרה גבר בן 38, בחשד שגנב מלקוחה בת 19, רק כדי להוכיח שהתחזית הקודרת שלו לגביה הייתה מדויקת.

האירוע התרחש בבוקר ה-1 בינואר, סמוך לשעה 06:00, מחוץ למקדש מקומי. הצעירה, שזוהתה בתקשורת המקומית בשם "פים", פנתה למגיד העתידות כדי לקבל תחזית לשנה החדשה. במהלך הקריאה, האיש הזהיר אותה שהיא נמצאת על סף אסון ושהיא עתידה לאבד חפץ יקר ערך בקרוב מאוד. כמו איש עסקים ממולח, הוא הציע לה פתרון מיידי: אם היא תיתן לו סכום כסף, הוא יוכל לבצע טקס שיבטל את המזל הרע. פים סירבה להצעה ועזבה את המקום.

"אמרתי לך שזה יקרה!"

דקות ספורות לאחר שעזבה, פים גילתה שהאייפון 13 פרו שלה נעלם. היא נזכרה שהניחה אותו לצידה במהלך הקריאה וחזרה מיד לדוכן. כשהתעמתה איתו, האיש לא התבלבל. להפך. הוא השתמש בגניבה כהוכחה לכוחותיו העל-טבעיים. הוא התעקש שהאובדן מוכיח שהנבואה שלו הייתה מדויקת, ואף הרחיק לכת ותיאר לה את ה"גנב" הדמיוני שלטענתו ראה לוקח את המכשיר.

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצלחה אמיתית: שביעות רצון של למעלה מ-94% בטיפולי הרזיה

בשיתוף אברהמסון

פים לא השתכנעה מההצגה. היא הזעיקה עוברי אורח ולבסוף את המשטרה. בחיפוש שנערך בחפציו של "המיסטיקן", השוטרים מצאו את האייפון הגנוב מוחבא בתוך התיק שלו, בתוך קופסה של מסכות פנים.

עוד מגידי עתידות כושלים
חשד להרעלה: אכלה שוקולד מקוראת בכף יד שבישרה לה שהיא עומדת למות - ומתה

מגדת העתידות ששכנעה אישה להפוך לזונה - ושילמה על כך בגדול

מול הראיות החותכות, הגבר הודה בגניבה. הוא התחנן בפני הצעירה שלא תגיש תלונה, בטענה שזו העבירה הראשונה שלו ושהוא "פשוט היה צריך כסף לשנה החדשה". התחנונים לא עזרו: הוא נעצר, הציוד שלו הוחרם, והטלפון הוחזר לבעליו החוקיים - שלמדה שיעור חשוב על נבואות וכייסים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully