וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חשד לרצח בנגב: ארבעה נעצרו לאחר מרדף משטרתי סמוך ללקייה

עודכן לאחרונה: 2.1.2026 / 20:38

הקורבן, בשנות ה-20 לחייו, נורה בכביש 31 ופונה במצב אנוש לסורוקה, שם נקבע מותו. הכוחות איתרו את החשודים שניסו להימלט רגלית מהזירה. הרקע המסתמן: נקמת דם במסגרת סכסוך משפחות

נקמת דם בחף מפשע: תיעוד רצח מוחמד ג'אברין בוואדי ערה/מצלמות אבטחה

ארבעה גברים נעצרו היום (שישי) בחשד למעורבות ברצח צעיר בשנות ה-20 לחייו, שנורה למוות סמוך למחלף לקייה בכביש 31. מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי הרקע לאירוע הוא ככל הנראה נקמת דם, כחלק מסכסוך מתמשך בין משפחות בפזורה הבדואית.

מיד עם קבלת הדיווח על אירוע הירי, הגיעו לזירה כוחות גדולים מהמחוז הדרומי, יחידות סה"ר ולוחמי מג"ב, אשר פתחו בסריקות לאיתור המעורבים. תוך זמן קצר אותרו ביישוב לקייה מספר חשודים. שניים מהם ניסו להימלט רגלית מהכוחות, ונעצרו בתום מרדף לאחר שהתנגדו למעצר. שני חשודים נוספים נתפסו בקרבת מקום זמן קצר לאחר מכן.

סמוך לזירת האירוע. כביש 31/מד"א, מד"א

צוותי מד"א שהוזעקו לזירה העניקו לפצוע טיפול רפואי ראשוני ופינו אותו למרכז הרפואי סורוקה תוך כדי פעולות החייאה, כשהוא סובל מפציעות חודרות. עם זאת, בבית החולים נאלצו הרופאים לקבוע את מותו.

פראמדיקית מד"א גון בן זאב וחובש מד"א מוחמד אל עמור, תיארו את הזירה: "הפצוע סבל מפציעות ירי קשות בגופו והיה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה. הענקנו לו טיפול רפואי מתקדם שכלל עיסויים והנשמות ופינינו אותו לבית החולים תוך כדי מאמצי החייאה".

עוד בוואלה

מחפשים חופשה מושלמת במחיר משתלם? לחצו כאן להזמנה

לכתבה המלאה

הנחה למצות את כלל פעולות החקירה הנדרשות. בובליל/באדיבות המשטרה

בתום הערכת מצב שקיים מפקד המחוז הדרומי, ניצב חיים בובליל, הוחלט להטיל את החקירה על היחידות המרכזיות של מרחב רותם ונגב. מהמשטרה נמסר כי מפקד המחוז הנחה למצות את כלל פעולות החקירה הנדרשות לביסוס הראיות והעמדת המעורבים לדין.

אירוע זה מצטרף למקרה אלימות קטלני נוסף שהתרחש באזור לפני כחודש, אז נורה למוות גבר כבן 40 וצעיר נוסף נפצע. גם במקרה הקודם, החשד המשטרתי הצביע על סכסוך משפחות שהחל בקטטה בין ילדים והסלים לכדי שימוש בנשק חם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully