וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אירוע חריג בטיול שנתי באילת: 15 בני נוער ומחנכים הובהלו לבית חולים

עודכן לאחרונה: 4.12.2025 / 8:52

המשתתפים דיווחו על כאבי בטן חריפים והקאות בזמן שהותם במלון בעיר. הצוות החינוכי ליווה את הקבוצה במהלך הלילה עד לקבלת טיפול רפואי במרכז הרפואי יוספטל. בבית החולים מציינים כי מקור האירוע נמצא כעת בבדיקה

תושב אילת בלע סם בעת בידוק משטרתי ופונה במצב קשה לבית החולים, 9 באוגוסט 2024/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

15 בני נוער בני 17 וכמה ומחנכים הובהלו הלילה (חמישי) לחדר המיון במרכז הרפואי יוספטל באילת, לאחר שסבלו מהקאות קשות בזמן שהתארחו במלון בעיר במסגרת טיול שנתי. לפי הודעת המרכז הרפואי, ההערכה הראשונית היא כי מדובר בהרעלת מזון.

בבית החולים קיבלו הנפגעים טיפול מידי, שכלל עירויי נוזלים ותרופות להקלת התסמינים. חלק מהתלמידים שוחררו לאחר השגחה, ואחרים נותרו לאשפוז קצר ולהמשך מעקב רפואי.

בית החולים יוספטל באילת. ההערכה הראשונית היא כי מדובר בהרעלת מזון/אתר רשמי, יהודה בן ייתח

אחת המורות שליוותה את הקבוצה סיפרה לוואלה על לילה מתוח: "אנחנו לא יודעים במה מדובר ולמה זה קרה. כל הלילה אנחנו עם התלמידים, הילדים הקיאו ללא הפסקה. אנחנו בטיול שנתי באילת, ומאתמול בעשר בלילה אנחנו פה ביוספטל. התלמידים שלי סבלו כל הלילה".

ענת בן משה, מנהלת צוות האחיות במיון יוספטל, סיפרה לוואלה כי במהלך הלילה החלו להגיע בזה אחר זה בני נוער ומורים. "בשלב מסוים הבנו שיש כאן אירוע חריג", אמרה. "טיפלנו בכ-15 תלמידים, כמעט כולם עם שלשולים והקאות. הם קיבלו תרופות לכאבי בטן ובחילות, וכל מי שהגיע במהלך הלילה שוחרר. עכשיו ממשיכים להגיע תלמידים נוספים. אנחנו משערים שמדובר בהרעלת מזון והודענו מיד למשרד הבריאות".

בבית החולים מדגישים כי החקירה לבירור מקור ההרעלה נמשכת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully