וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פוסט אנונימי טען שחיילת הורדה מאוטובוס, ראש העיר זעם: "אתם לא תכנסו לעיר"

עודכן לאחרונה: 23.11.2025 / 17:19

החיילת הורדה לכאורה מקו 80 של חברת מטרופולין בערד, בטענה שזוהי הסעה פרטית של בני ישיבות ותלמוד תורה, כך טען יאיר מעיין בעקבות פוסט אנונימי שפורסם. בסרטון שפרסם איים: "זו עבירה פלילית. הודעתי לשרת התחבורה שאם יורידו נוסעת מאוטובוס, החברה לא תכנס לעיר"

ראש עיר ערד בנוגע למקרה של הורדת חיילת מאוטובוס/ללא

חיילת הורדה הבוקר (ראשון) מקו 80 של חברת האוטובוסים מטרופולין בעיר ערד, בטענה שזוהי הסעה פרטית של בני ישיבות ותלמוד תורה - כך טען היום ראש עיריית ערד, יאיר מעיין, בעקבות פוסט אנונימי שהתקבל. בסרטון שפרסם בעקבות האירוע איים: "זו עבירה פלילית. הודעתי לשרת התחבורה שאם יורידו נוסעת מאוטובוס, החברה לא תכנס לעיר".

"שלום לכולם, שבוע טוב", אמר ראש העיר. "הבוקר היה מקרה חמור מאוד בערד. חיילת עלתה על אוטובוס, והנוסעים, תלמידי תלמוד תורה אומרים לה, זה הסעה פרטית, זה היה קו 80. היה איתם גם אחד המורים, הוא גם אמר שזו הסעה של הבית ספר ונהג האוטובוס הוריד אותה".

מחברת מטרופולין נמסר: "משיחה עם החיילת מסרה כי המתינה בתחנת "מואב/גלעד" לקו 80 כדי לנסוע לתחנה המרכזית. הקו בשעה המדוברת אינו עובר בתחנה המרכזית בעיר. משכך, כששאלה את הנהג האם קו זה מגיע לתחנה המרכזית נמסר לה שלא. הטענה לפיה סורבה לעלות לאוטובוס מכל סיבה אחרת משוללת כל יסוד. כל שנותר הוא להצר על הפרסום שיש בו פגיעה בציבור נהגי התחבורה הציבורית הסופגים מידי יום האשמות חסרות ביסוס ומבלי שניתנה לחברה אפשרות לבדוק את הדברים לעומקם".

הפוסט האנונימי/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

לדבריו, "זה מקרה חמור מאוד, זו עבירה פלילית, עבירת משמעת חמורה של הנהג. אני התקשרתי למנכ"ל מטרופולין, התקשרתי מיד גם לשרת התחבורה, הודעתי לשניהם שעוד פעם אחת שיורידו נוסעת מאוטובוס של תחבורה ציבורית פה בעיר ערד, חברת מטרופולין לא תיסע יותר בעיר. אף אחד לא ייסע פה יותר בעיר. עבריינים יטופלו על ידי משטרת ישראל ועל ידי משרד התחבורה, ואם חברת מטרופולין לא יודעת לתת שירות לתושבות העיר ערד, הם לא יעבדו בעיר ערד. אני הודעתי למנכ"ל מטרופולין, אם מישהו אומר דבר כזה, שיעצור בצד ויקרא למשטרה. הוא לא ימשיך בנסיעה ולא יוריד אף אישה מאוטובוס".

ראש העיר הוסיף: "זה חמור מאוד, ואנחנו נטפל בזה במלוא החומרה. ואני מבקש בפעם הבאה, מי שזה קורה לו, להתקשר אליי, להתקשר אליי לטלפון לא לרדת מהאוטובוס, לחכות עד שאני אגיע עם מנכ"ל העירייה, עם השיטור העירוני, ואנחנו נטפל בעבריינים כמו שצריך לטפל בעבריינים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully