וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ח"כ מהליכוד על פרשת הפצ"רית: "היועמ"שית חשודה"

עודכן לאחרונה: 23.11.2025 / 9:52

בראיון ל-103FM, קרא ח"כ משה סעדה להאיץ את חקירת הפצ"רית ("בכל יום שעובר החקירה מזדהמת"), וטען כי יש לבדוק את מכשירי הטלפון האישיים של כל המעורבים בפרשה. על הפסקת האש בעזה: "כל איש חמאס שהולך עם נשקו ברצועה - דמו הותר"

הטלפון שנמצא בחוף הים ונבדק אם שייך לפצ"רית לשעבר יפעת תומר-ירושלמי/מערכת וואלה

ח"כ משה סעדה (הליכוד) שוחח הבוקר (ראשון) עם אודי סגל וענת דוידוב ב-103FM, והתייחס לפרשת הפרקליטה הצבאית הראשית לשעבר, יפעת תומר ירושלמי, שנדמית כתקועה. זאת, תוך שטען כי יש לבדוק את מכשירי הטלפון האישיים של כל המעורבים בפרשה.

בנוסף, התייחס לניסיונו של שר המשפטים לוין למנות את השופט בדימוס יוסף בן חמו לליווי חקירת הפצ"רית לשעבר. "אני המלצתי על מועמדים מסוימים, את חלקם הכרתי מעבודה בפרקליטות, ועליהם המלצתי לשר המשפטים יריב לוין", אמר. "אני מכיר את העובדות, ממה שאני יודע הוא מעולם לא הצטרף לליכוד, מעולם לא הציע את מועמדותו להיבחר לעיריית טבריה. אני סברתי שנכון להביא מועמדים מתוך המערכת".

"אני לא יודע למה לוין מתעקש על מינויו, אני הצעתי מועמדים, אני לא יכול להגיד טועה כשאני לא יודע. כמי ששכנע את יריב לוין ללכת ליוזמה הזו התפקיד שלי להמליץ", הסביר על קידום מינויו של בן חמו. הוא הדגיש: "החקירה הזו, בכל יום שעובר, מזדהמת. החקירה - לא נעשה איתה דבר. אם לא תופסים טלפונים של כל המעורבים, החקירה מזדהמת, אפשר לשבש".

"היא חשודה, היא הייתה אמורה לפקח". היועמ"שית/אתר רשמי, אורן בן חקון/ישראל היום

הוא פירט לאילו טלפונים הוא התכוון. "צריך לתפוס טלפון של כל אדם שחשוד בתיק הזה. תראו מה קרה כשלא תפסנו את הטלפון של הפצ"רית. כל המערכת הזו החרישה והעלימה עין. היועמ"שית היא חשודה, היא הייתה אמורה לפקח ולא היה שם פיקוח".

"כל איש חמאס שהולך עם נשקו ברצועה - דמו הותר"

את תוצאות הפסקת האש בעזה הגדיר סעדה כ"שלושת רבעי הכוס המלאה": "חמאס ספג מכה קשה, והחזרנו את כל החטופים החיים בעסקה אחת כוללת. לא האמנו, זה היה נראה לא הגיוני והנה זה קרה, וזה אירוע חשוב", ציין. "חמאס הסכים לעסקה אחת, ומדינת ישראל עדיין בעזה ופועלת לפרק אותו מנשקו. כל איש חמאס שהולך עם נשקו ברצועה - דמו הותר. זאת הדרך לפרוק אותם פירוק אקטיבי".

באשר לדיווחים על פיהם איראן מתחמשת מחדש לקראת עימות נוסף אמר סעדה כי "מדינת ישראל עשתה מהלך חסר תקדים, ועשינו אותו ב-12 יום. מדינת ישראל צריכה להיערך, והשלב הראשון הוא סנקציות".

"איראן נמצאת באחד המשברים הכי קשים שלה אי פעם: אין להם חשמל ואין להם מים", העריך. "האיום החמור ביותר בהשמדה קיומית זה הגרעין. את האיום הזה באופן מיידי מדינת ישראל הצליחה להסיר, ביחד עם ארה"ב האיום הזה נוטרל. מי שפקפק, ראה ב-12 הימים האלה את עומק החדירה המודיעינית שלנו, ואת יכולת הביצוע שהיא חסרת תקדים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully