וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לראשונה בכיכר החטופים: אלון אהל ניגן על הפסנתר את "שיר ללא שם"

עודכן לאחרונה: 19.11.2025 / 11:30

בביקורו של שורד השבי, ניגן אהל את שירה של יהודית רביץ כשהוא מוקף בעשרות אנשים, ובסביבתו מודבקים על הפסנתר סטיקרים ופתקים הקשורים למאבק להשבת החטופים

שורד השבי אלון אהל הגיע לראשונה לכיכר החטופים, וניגן על הפסנתר שהוצב למענו בכיכר את ״שיר ללא שם״/מטה משפחות החטופים

שורד השבי אלון אהל הגיע היום (רביעי) לראשונה לכיכר החטופים וניגן על הפסנתר שהוצב שם עבורו את "שיר ללא שם". בסרטון שתועד במקום נראה אהל מנגן כשהוא מוקף באנשים, ובסביבתו מודבקים על הפסנתר סטיקרים ופתקים הקשורים למאבק להשבת החטופים - בהם גם תמונתו, עם הקריאה להשיבו.

ימים ספורים לאחר חזרתו מהשבי, בחשבון האינסטגרם "Alon is home", פורסמה תמונה של אהל מנגן על פסנתר שהובא במיוחד עבורו לבית החולים. לצד התמונה נכתב: "המוזיקה שוב נשמעת ופועמת, בדיוק כמו הרוח שלא נשברה". בני המשפחה הרחיבו באותו פוסט: "עבור אלון, הפסנתר הוא לא רק כלי נגינה - הוא עולם ומלואו. ביום שני האחרון אלון חזר אלינו, והיום, בבית החולים, הוא שוב ליד הפסנתר. בין מגע הקלידים לצלילים, בין שקט לריפוי - המוזיקה שוב נשמעת ופועמת, בדיוק כמו הרוח שלא נשברה".

שורד השבי אלון אהל, לראשונה בכיכר החטופים/אתר רשמי, מטה משפחות החטופים

אהל נחטף לעזה בגיל 22 לאחר שבילה בפסטיבל הנובה ברעים. במהלך המתקפה הרצחנית של מחבלי חמאס הוא וחבריו הצליחו להדוף רימונים שנזרקו לתוך המיגונית שבה הסתתרו, עד שנחטף בידי המחבלים. הוא שהה בשבי חמאס 738 ימים ושוחרר בעסקה בין ישראל לחמאס.

  • עוד באותו נושא:
  • חטופים

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully