וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתניהו רמז לקשר אינטימי בין הדס קליין ליוסי כהן. קליין לא נשארה חייבת

13.11.2025 / 15:39

עדת המפתח במשפט נתניהו עולה למתקפה אחרי דבריו של רה"מ בחקירתו הנגדית בבית המשפט. לדבריה, בשיחה עם וואלה, "מדובר בשקר דיבתי מתועב. זו הפרה של צו שיפוטי"

עדות רה"מ בנימין נתניהו במשפט תיקי האלפים, בימ"ש מחוזי ת"א, 28 באוקטובר 2025/מערכת וואלה

הדס קליין, עוזרתו האישית של ארנון מילצ'ן לשעבר ועדת מפתח במשפט נתניהו, עולה למתקפה: מדבריו של ראש הממשלה נתניהו אתמול (רביעי) השתמע כי רמז לקשר אינטימי כלשהו בין קליין לבין ראש המוסד לשעבר יוסי כהן. כעת קליין משיבה בשיחה עם וואלה: "זה שקר דיבתי מתועב".

אתמול אמר נתניהו בחקירתו הנגדית בבית המשפט: "היא (קליין) שינתה בחקירה העבריינית והביזארית של המשטרה את עדותה. יש לנו טסט קייס, מה שהתחיל את החקירה היה הדירה של פאקר במלון רויאל ביץ' בתל אביב. כשנשאלה מי השתמש בה כיוונה הכול לבני יאיר והסתירה את העובדה שמי שהשתמש בה הרבה פעמים היה יוסי כהן, בנוכחותה".

היום החליטה קליין שהיא לא עוברת על כך בשתיקה: "דבריו של הנאשם בנימין נתניהו בדיון במשפטו הפלילי, בהם הוא ייחס לי במפורש או במשתמע מפגש בנסיבות אינטימיות עם ראש המוסד לשעבר יוסי
כהן, הם שקר דיבתי מתועב שמהודהד בבית המשפט על ידי הנאשם ופרקליטו. אמירת הדברים אף מהווה הפרת צו שיפוטי, לפיו העלילות האמורות, ככל שישמעו על ידי בית המשפט, ישמעו בדלתיים סגורות ופרסומן ייאסר.

"שקר דיבתי מתועב על ידי הנאשם". עדת המפתח הדס קליין וראש המוסד לשעבר יוסי כהן/עיבוד תמונה, יונתן זינדל פלאש 90

הדס קליין נחשבת לעדת המפתח בתיק 1000, היודע כ"תיק המתנות", כמי ששימשה בזמנו כעוזרת אישית של אנשי העסקים ארנון מילצ'ן וג'יימס פאקר. לפי כתב האישום, שמתבסס בין היתר על עדותה של קליין, נתניהו קיבל טובות הנאה מאנשי העסקים ומיוחסת לו עבירה של מרמה והפרת אמונים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully