וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

איבדנו את ג'נה ג'יימסון - כוכבת הפורנו הגדולה בעולם כבר לא יהודיה

12.11.2025 / 9:05

ג'יימסון, שהתגיירה ב-2015 למען בן זוגה הישראלי ואף פיתחה "קראש על נתניהו", הודיעה שהיא "מחליפה צד". אחרי עשורים של "חטא", היא נטבלה לנצרות

ג'נה ג'יימסון מסבירה איך היותה בזוגיות לסבית מסתדרת עם היהדות שלה/jennacantlose

ג'נה ג'יימסון בת ה-51, מי שנחשבת לאגדת הפורנו הגדולה בכל הזמנים, הודיעה על מהפך דתי נוסף בחייה: אחרי כמעט עשור שבו הייתה יהודייה גאה ותומכת נלהבת בישראל, היא החליטה לחזור לנצרות.

בסדרת פוסטים ברשתות החברתיות, ג'יימסון חשפה כי "מצאה מחדש את אמונתה" והוטבלה לנצרות בחודש ספטמבר. בסרטון שפרסמה בסוף השבוע, היא נראית ממלמלת את המילים "מחליפה צד", לצד הכיתוב: "אחרי עשורים שבהם הייתי ידועה בזכות הגוף שלי והחטא, הוטבלתי ואני עוזרת לאחרים למצוא את ישו גם כן".

בפוסט אחר הוסיפה: "פתחו את התנ"ך... לא תתחרטו".

"אני קולנית וגאה בדרכי עם ישו", מסרה ל"ניו יורק פוסט". "הכרזה על אהבתי אליו פותחת לאנשים רבים את העיניים לעובדה ש'הם אינם בלתי ניתנים לגאולה'".

הגיור, הקראש על ביבי והנטישה בגלל אנטישמיות

המהפך החדש מגיע כהפתעה גמורה, במיוחד בהתחשב בקשר העמוק שג'יימסון הציגה ליהדות ולישראל.

כזכור, ב-2015, הכוכבת (ששמה האמיתי ג'ניפר מסולי) עברה גיור אורתודוקסי מלא במהלך מערכת היחסים שלה עם איש העסקים הישראלי ליאור ביטון, איתו יש לה בת משותפת, בתאל.

במהלך השנים הללו, ג'יימסון הפכה לאחת התומכות הקולניות ביותר של ישראל בהוליווד. היא ניהלה ויכוחים פומביים ברשתות, הביעה תמיכה בלתי מסויגת בצה"ל, ואף הכריזה בעבר שיש לה "קראש רציני" על ראש הממשלה בנימין נתניהו. היא תקפה לא פעם את האסלאם ואת ""כנופיות האונס האיסלאמיות" תוך שהיא מהללת את ישראל כ"מקום היחיד במזרח התיכון שמקבל ואפילו חוגג את ההומוסקסואליות".

ב-2019, היא אף הודיעה שהיא עוזבת זמנית את טוויטר (כיום X) לאחר שספגה, לדבריה, מתקפות אנטישמיות קשות. "אני רוצה להבהיר למה אני עוזבת", כתבה אז, "הגמילה שלי והאמונה שלי הם הדברים החשובים לי ביותר. אני מותקפת בגלל האמונה שלי. בגלל היותי יהודייה. אני חייבת להגן על אהבתי לאלוהים מעל הכול".

בפרקים הקודמים
כוכבת הפורנו ג'נה ג'יימסון התחתנה עם אישה: "הפסקתי להדחיק"

"לא סיפרתי לאמא שלי על ההתחלה שהחברה שלי היא כוכבת הפורנו הגדולה בעולם"

sheen-shitof

עוד בוואלה

קק"ל מעודדת לימודי אקלים באמצעות מלגות לסטודנטים צעירים

בשיתוף קק"ל

ג'נה ג'יימסון/צילום מסך, אינסטגרם

"מצאתי שלווה"

כעת, נראה שהרומן שלה עם היהדות הסתיים. בפוסט שבו השוותה תמונה שלה מגיל 18 לתמונה עדכנית בגיל 51, היא כתבה: "עברתי הרבה, אבל אני מודה על זה. מצאתי את האמונה שלי מחדש ואני כל כך שלווה. האמונה שלי בכוח עליון הובילה אותי למציאת כוח שלא ידעתי שיש לי".

ג'יימסון, שפרשה מתעשיית הפורנו ב-2008, עברה בשנים האחרונות סערות אישיות רבות. באפריל האחרון, היא ואשתה, ג'סי לולס, הודיעו על פרידה לאחר 11 חודשי נישואים. לולס האשימה את ג'יימסון בחזרה לשתיית אלכוהול. לאחרונה היא בזוגיות עם המדובבת והסופרת מיל אר אוקמפו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully