וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הסוד האינטימי של התאומות הזהות שגרם לאנשים "לרצות להקיא"

7.11.2025 / 0:01

בריג'יט ודניאל בנות ה-28 חשפו שהן חולקות "מגירת תחתונים משותפת" ורק שתי חזיות. הגולשים נגעלו, אבל הופתעו לגלות שהן לא לבד: "גם אנחנו עושות את זה"

סרטוני הרשת של האחיות התאומות בריג'יט ודניאל פלונג/acquiredstyle

תאומות זהות ידועות בקשר הסימביוטי שלהן, אבל זוג המשפיעניות בריג'יט ודניאל פלונג בנות ה-28 לקחו את הקרבה הזו לרמה חדשה לגמרי - שגרמה לרבים לרצות להקיא.

השתיים, אושיות אופנה ניו-יורקיות עם מאות אלפי עוקבים, המוכרות ברשת כ-"Acquired Style", התארחו בפודקאסט "Gals on the Go" וחשפו סוד אינטימי במיוחד.

"אתן רוצות לשמוע משהו מטורף? אני נבוכה להגיד את זה..." החלה דניאל, "יש לנו רק חזייה אחת". המארחות היו בהלם, ואז אחותה בריג'יט הוסיפה את הפצצה האמיתית: "ואנחנו חולקות תחתונים. יש לנו מגירה משותפת".

בריג'יט מיהרה להסביר את עניין החזייה: "אנחנו כמעט לא לובשות חזיות, אז יש לנו רק שתיים - אחת שחורה ואחת בצבע גוף. אבל כשאנחנו כן צריכות, אנחנו רבות עליהן!". דניאל סיכמה את זה: "המאזינים הולכים לחשוב שאנחנו מוזרות רצח".

היא צדקה. הסרטון מהפודקאסט הפך לוויראלי, והתגובות היו נסערות. "משוגע לגמרי", כתבה גולשת. "אני לא חולקת אפילו תחתון של בגד ים עם חברות, אז תחתונים זה 'לא' מוחלט", הוסיפה אחרת. תגובה פופולרית אחת פשוט סיכמה: "גורם לי לרצות להקיא".

אחרים תהו על הלוגיסטיקה: "אלוהים אדירים, מה קורה כשאחת מכן יוצאת לטיול?".

עוד תאומות שעברו את הגבול
התאומות המנותחות שחולקות מיטה עם גבר אחד - מתחרטות על הכול

שלישייה תאומות בנות 27 חושפות: אנחנו עושות הכל ביחד, כולל שינה וניתוחים פלסטיים

sheen-shitof

עוד בוואלה

פריצות הדרך, הטיפולים ומה צופן העתיד? כל מה שצריך לדעת על סו

בשיתוף סאנופי

ואז עוד תאומות הודו: גם אנחנו

אבל אז קרה הטוויסט המפתיע. לצד תגובות הגועל, עשרות תאומות זהות אחרות הגיבו וטענו שזהו מנהג נורמלי לחלוטין.

"תאומה זהה כאן, ואני מאשרת שגם אנחנו עושות את זה", כתבה אחת. אחרת הוסיפה: "אחותי התאומה ואני עשינו בדיוק אותו דבר כשגרנו יחד".

התאומות פלונג סיפרו שהן חולקות הכול מאז ומעולם. "אנחנו גרות יחד מאז הרחם", הסבירו. עד לפני חמש שנים הן אפילו חלקו תיק איפור אחד, והן הולכות לאותו מכון ציפורניים ואותו מעצב שיער.

הקרב על החזייה

השתיים, שהבינו שהפכו לוויראליות מהסיבות הלא נכונות, החליטו להגיב בהומור. בריג'יט הודיעה בטיקטוק שהיא עוברת לגור עם החבר שלה (במרחק 10 דקות הליכה מאחותה). בסרטון המשך קומי, השתיים צילמו את עצמן רבות וצועקות בקרב קורע מצחוק על מי תיקח את החזייה בצבע גוף.

"ככה ציפיתם שנגיב ברגע שהחלטנו לעבור לגור בנפרד", הן כתבו. אחת התגובות לסרטון ההומוריסטי סיכמה את מה שכולם חשבו: "אני חייבת לדעת מי זוכה בחזייה המשותפת".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully