אחחח... "מכונת משחק המנוף". המקום שבו חלומות של ילדים (וכסף של הורים) הולכים למות. כולנו מכירים היטב את התסריט הכואב: בילוי משפחתי בארקייד. הילד רוצה את הבובה, אתה מכניס בנאמנות "אסימונים/שקלים" למכונה, מזיז בזהירות שיא את "צבת המנוף", מצליח לתפוס את הבובה לשבריר שנייה... והיא נופלת. הילדים מתבאסים, הארנק מתרוקן, ומפעילי המשחק סופרים את הכסף.
כמו שכבר כתבנו בעבר, המטרה של המפעילים היא שנבזבז יותר כסף מעלות הפרס, ו"צבת המנוף" השברירית שלהם מכוונת בדיוק לזה. אבל מה אם עד היום פשוט "שיחקנו לא נכון"?
סרטון טיקטוק שצבר קרוב ל-20 מיליון צפיות מציג שיטה חדשה וביזארית. יוצר רשת המכנה את עצמו "נינג'ת הצבת" (The Claw Ninja) מדגים טכניקה לזכייה בטוחה שהוא מכנה "טכניקת הטורנדו". והיא אגרסיבית בדיוק כמו שהיא נשמעת.
ככה עובדת השיטה
@theclawninja Tornado Technique! ?️ Note: Be extra careful when doing this technique. You don't want to end up breaking the glass. ? #fyp #fy #hack #clawmachine #theclawninja ♬ Jet2 Advert - ✈️A7-BBH | MAN ?? 
הרעיון של הנינג'ה גאוני בפשטותו: במקום לנסות לתפוס את הבובה (משימה כמעט בלתי אפשרית), הוא משתמש בכוח כדי להפיל אותה.
בסרטון, הוא נראה מזיז את הג'ויסטיק של המנוף קדימה ואחורה בפראות ובמהירות מסחררת. התנועה הזו גורמת לצבת להסתובב באוויר כמו טורנדו. הוא מכוון את "הטורנדו" המסתובב הזה לבובה שתלויה על הקיר האחורי של המכונה, ופשוט חובט בה שוב ושוב עד שהיא נופלת למטה, קרוב לפתח היציאה. בניסיון הבא, כשהבובה כבר חצי בחוץ, קל "לשלוף אותה".
עוד בנושא
עובד חשף את הסוד: כך תשלפו בקלות את הבובות במשחק המנוף
הטריק הסודי איתו תוציאו מספר צעצועים ממכונות משחק מנוף 'בלתי אפשריות'
האזהרה: "תיזהרו לא לשבור את הזכוכית"
אחרי שהצליח, "נינג'ת הצבת" מיהר להזהיר את מיליוני צופיו: "תיזהרו מאוד כשאתם עושים את הטכניקה הזו. אתם לא רוצים לשבור את הזכוכית." בתגובות הוא הוסיף: "אתם גם לא רוצים לשבור את המכונה. עדיף לשאול אם זה מותר, אחרת עלולים לזרוק אתכם מהארקייד."
אבל יש בעיה גדולה עוד יותר, והיא כנראה הופכת את כל הטכניקה ללא רלוונטית עבור רובנו. גולשים רבים, בעיקר מבריטניה (ומצבנו כנראה דומה), ציינו שהמכונות אצלם בכלל לא מאפשרות תנועה חופשית כזו. "מכונות המנוף אצלנו לא נותנות לך לעשות את זה," כתב אחד. "אני שונא את המכונות בבריטניה", הוסיף אחר, "אתה יכול לזוז פעם אחת קדימה ופעם אחת הצידה. וזהו."
אז קיבלתם טכניקה ויראלית, מסוכנת ואולי לא חוקית, שכנראה בכלל לא תעבוד במכונות שאנחנו מכירים בישראל. לפחות עכשיו יש לכם תירוץ חדש כשהילד שוב יתבאס.

