וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יאיר נתניהו משך את הערעור - וישלם על ציוצי ה"רומן" של גנץ

עודכן לאחרונה: 17.10.2025 / 8:58

בנו של ראש הממשלה הנאשם משך את הערעור שהגיש על פסק הדין שחייב אותו לשלם לדנה כשדי פיצוי על לשון הרע, לאחר שצייץ רמיזות לקשר אינטימי בינה לבין בני גנץ. בנוסף לפיצוי של 160 אלף שקלים, חויב נתניהו גם בהוצאות משפט

בווידאו: יועצת לשעבר בחוסן לישראל מעידה נגד יאיר נתניהו: "קישר ביני לבין חיי המין של גנץ"/מערכת וואלה!

בנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו, משך אתמול (חמישי) את הערעור שהגיש על פסק הדין שחייב אותו לפצות את הפעילה הפוליטית דנה כשדי בגין לשון הרע. בכך הפך פסק הדין לסופי. נתניהו יפצה את כשדי ב-160 אלף שקלים, בנוסף ל-9,000 שקלים הוצאות משפט, שספק אם מכסות את הוצאותיה הריאליות של התובעת.

פסק הדין המקורי, שניתן לפני כשנה, קבע כי נתניהו פרסם שני ציוצים ברשת X (טוויטר) אשר רמזו לקשר אינטימי בין כשדי לבין הרמטכ"ל לשעבר ויו"ר "כחול לבן" לשעבר בני גנץ, במהלך מערכת הבחירות לכנסת ה-23. השופט ציין כי מדובר בפרסומים שאינם תמימים כלל, ושהציבור הבין מהם כי כשדי היא אחת מ"מאהבות" שייחס נתניהו לגנץ.

נתניהו וכשדי/ראובן קסטרו

בית המשפט הדגיש כי מדובר בלשון הרע מובהקת, וכי לנתניהו אין כל ראיה שתומכת בטענותיו. בפסק הדין נכתב בין היתר כי "הפרסומים שנסקרו וצוטטו בפסק הדין והתגובות שנלוו להם הם דוגמה מובהקת לשיח האלים, הבוטה ולעיתים גם המביש המתנהל ברשתות החברתיות. ראוי להבהיר לנתבע וליתר המשתמשים כי גם בשימוש היומיומי יש להישמר מפגיעה בשמם הטוב של אחרים".

כשדי, פעילה פוליטית לשעבר במפלגת "כחול לבן", הגישה את התביעה נגד נתניהו בעילות לשון הרע, הגנת הפרטיות והטרדה מינית, בדרישה לפיצוי של חצי מיליון שקל. בית המשפט קיבל את טענתה ברובם ודחה את גרסת נתניהו, שלפיה מדובר היה ב"ציוצים תמימים". כעת, עם משיכת הערעור, מסתיים ההליך - ונתניהו נותר עם חשבון מנופח ועם פסק דין מחייב על שמו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully