וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוב מככב: השער ההיסטורי של הג'רוזלם פוסט צובר תאוצה, גם כתבת CNN שיתפה | צפו

עודכן לאחרונה: 13.10.2025 / 12:26

העיתון הציב הבוקר בשער את תמונתו של הנשיא טראמפ תחת הכותרת "אלוהים יברך את משכין השלום". שער העיתון ההיסטורי צבר תאוצה ברשת. גם קייטלין קולינס שיתפה השער המרגש - וכתבה: "עמוד השער של ה'ג'רוזלם פוסט'"

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, יו"ר הכנסת אמיר אוחנה,ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו הגברת שרה נתניהו, כנסת, 13 באוקטובר 2025/נועם מושקוביץ דוברות הכנסת

עיתון "הג'רוזלם פוסט" הציב הבוקר (שני) בעמוד השער את תמונתו של הנשיא טראמפ תחת הכותרת "אלוהים יברך את משכין השלום" - שער העיתון הוקדש לנשיא טראמפ לקראת היום ההיסטורי של שחרור כל החטופים החיים משבי חמאס, וחלק מהחללים, והגעתו לישראל לקראת נאומו בכנסת.

שער העיתון ההיסטורי של הג'רוזלם פוסט צבר תאוצה ברשת, ופורסם בחשבונות רבים. קייטלין קולינס, עיתונאית ומגישת חדשות אמריקאית בערוץ CNN, שיתפה גם כן את השער המרגש - וכתבה: "עמוד השער של ה'ג'רוזלם פוסט'".

זו לא הפעם הראשונה שבה זוכה שער עיתון הג'רוזלם פוסט לשיתופים רבים. ביום שישי האחרון, עיתון "הג'רוזלם פוסט" הציב בעמוד השער את תמונותיהם של 48 החטופים שמוחזקים ברצועת עזה, כך שהתמונות הרכיבו ציור של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ - על רקע פעולותיו שהובילו להסכם בין ישראל לחמאס להשבת החטופים וסיום המלחמה.

טראמפ בתגובה פרסם תצלום של שער העיתון בחשבונו ברשת החברתית "Truth" שבבעלותו. בראש עמוד השער של העיתון הישראלי שמתפרסם בשפה האנגלית נכתב: "הוא מביא אותם הביתה!", ואילו בתחתית העמוד הדפיסו ציטוט של גולדה מאיר שאמרה: "אולי מוקדם עדיין לומר 'לאחר המלחמה', שהרי בפועל אנו חיים תחת הפסקת אש במלחמה שעדיין לא הסתיימה".

שער "The Jerusalem Post" עם נשיא ארה"ב דונלד טראמפ/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

הנשיא טראמפ הגיע לפני שעה קלה לכנסת ישראל, שם הוא צפוי לנאום. במהלך הצעידה יחד עם רה"מ נתניהו, פנה לכתבים ואמר: "זהו יום גדול, זו התחלה חדשה, מעולם לא היה אירוע כזה". השליח האמריקני, וויטקוף, מסר: "תהיתי אם אזכה אי פעם לראות את היום הזה. זה מספק עמוקות לדעת שכל כך הרבה משפחות יזכו סוף סוף לראות את יקיריהן חוזרים הביתה. היום, עשרים משפחות ניצלו מהכאב הבלתי נסבל של חוסר הידיעה אם יראו שוב את יקיריהן. אך גם ברגע הזה של הקלה ושמחה, לבי כואב על אלה שיקיריהם לא ישובו בחיים. הבאת גופותיהם הביתה היא חובה - מעשה של כבוד אנושי שמנציח את זכרם לנצח. איני יכולה שלא לחוש בנוכחותו של בני, אנדרו, ברגע הזה. אני מלא תודה על רוחו הבלתי ניתנת לערעור של הנשיא טראמפ. היום הזה לא היה מתאפשר בלעדיו".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully