וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השוד, הפיצוץ והבריחה: חנות תכשיטים נשדדה בדימונה | צפו

עודכן לאחרונה: 23.9.2025 / 19:29

ארבעה רעולי פנים הגיעו לפנות בוקר לחנות התכשיטים של דניאל שטרית במרכז המסחרי בדימונה, פרצו אותה עם פטישים, שברו את התריסים והעמיסו תכשיטים בשווי מוערך של כ-150 אלף ש"ח. מערכת גז שהותקנה במקום התפוצצה והבריחה את השודדים. המשטרה פתחה במצוד

רעולי פנים שודדים את חנות התכשיטים בדימונה/ללא

אתמול (שני) בשעה ארבע וחצי לפנות בוקר, רעולי פנים הגיעו לחנות תכשיטים במרכז המסחרי בדימונה, פרצו אותה באלימות וגנבו תכשיטים ושעונים יקרי ערך. מערכת גז שהופעלה במקום מנעה מהם להשלים את השוד והבריחה אותם.

בעלי החנות, דניאל שטרית, סיפר: " קיבלתי טלפון. אני רואה אותם במצלמות. הם שברו את המקום. עקרו את התריסים, ואז שברו את החנות. הם העמיסו וגנבו תכשיטים ושעונים. הנזק המוערך הוא של כ-150,000 ש"ח".

על פי המשטרה, ארבעה רעולי פנים קשרו את תריס החנות לרכב, משכו אותו, ואז פרצו פנימה באמצעות פטישים. במהלך השוד הופעלה מערכת גז שהותקנה בחנות, התפוצצה והבריחה את הכנופיה מהמקום.

שוטרי תחנת דימונה שהוזעקו לזירה אספו ממצאים ופתחו במצוד אחר החשודים. רק לאחרונה עצרו שוטרי מרחב נגב כנופיות נוספות ששדדו חנויות באזור הנגב המזרחי, והמשטרה בודקת קשר אפשרי בין המקרים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully