וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אמה של מאי גולן הגיעה לחקירה בלהב 433 - השרה "הבריחה" אותה כשיצאה לשירותים

עודכן לאחרונה: 18.9.2025 / 16:20

השרה גולן טוענת כי אמה החולה חוותה התקף חרדה ולכן לקחה אותה לביתה להתאושש ולהיבדק על ידי רופא. בימים האחרונים חוקרי המשטרה חיפשו את אמה של גולן - והיא מצדה מיאנה לענות לשיחות שקיבלה. החקירה הסתיימה במהרה לאחר שסירבה לענות על שאלות

עורך הדין עדי כרמל מייצג את הרשלית של מאי גולן/אפרת פורשר

אמה של מאי גולן הגיעה היום (חמישי) למשרדי להב 433 לצורך חקירה באזהרה. זאת, במסגרת החקירה המתנהלת נגד מאי גולן בחשד לעבירות של מרמה והפרת אמונים, גניבה, זיוף ורישום כוזב במסמכי תאגיד.

חקירתה הסתיימה בתוך זמן קצר, בה שתקה וסירבה לענות על שאלות. לפי גורם מעורה בפרטים, השרה מאי גולן הגיעה ולקחה את אמה לפני תום החקירה, כאשר יצאה לשירותים. הן עזבו יחד את התחנה.

בשלושת הימים האחרונים חיפשו החוקרים את האם, שלא היתה בדירתה ולא ענתה לשיחות טלפוניות. כעת משהגיעה, היא תיחקר ותישאל אודות נכסים ששמה נרשם עליהם ואודות חשבוניות ותשלומים על שמה שהוגשה למשרד לשוויון חברתי. כזכור, גם מאי גולן התבקשה להגיע לחקירה באזהרה - אך עד כה סירבה להתייצב. במסגרת החקירה, נעצרו השבוע שישה ממקורביה של גולן וביניהם הרל"שית במשרדה ועו"ד ששימש בעבר כיועץ הפרלמנטרי שלה ובהמשך כיועץ משפטי לעמותה שהקימה ואשר קיבל על פי החשד תשלומים עבור תביעות שלא הוגשו לבסוף.

במשטרה ובפרקליטות מנהלים מגעים כדי להגיע להסכם עד מדינה עם חלק מאנשיה של גולן על מנת שיעידו נגדה. בשלב זה, המגעים טרם הבשילו לכדי הסכם חתום.

מאי גולן עם אמה, 21 במרץ 2023/ראובן קסטרו

גרסת מאי גולן לאירוע

השרה גולן הגיבה לאירוע וטענה בהודעה שניסחה כי עוד לפני שהחלה החקירה, התחילה המשטרה להדליף פרטים לערוצי התקשורת, זאת על אף שאמה מבוגרת וחולה, החוקרים סירבו לאפשר לשרה גולן ולעורכת הדין שהגיעה איתן לוודא שהחקירה לא תגרום לה לנזק בריאותי חסר תקנה.

"לאחר כשעה של חקירה, הוציאו החוקרות את האם מחדר החקירות. האם הייתה נסערת מאוד ורעדה בכל חלקי גופה, והשרה גולן לקחה אותה באופן מידי לביתה להתאושש והזמינה לה רופא", כתבה השרה. בהמשך טענה גולן כי לקחה את אמה לביתה כדי להיבדק ולהתאושש. אותו רופא קבע כי לחץ הדם של אמה של גולן עלה בגלל לחץ עמוק והתקף חרדה שחוותה.

עוד בוואלה

בעלה של הרל"שית של השרה מאי גולן: "במקום לקנות בחוץ סמים - גידלתי לעצמי"

לכתבה המלאה

שוטרי היחידה הארצית לחקירות הונאה בלהב 433 עצרו ביום שני חמישה חשודים, עיכבו נוספים ובצעו מספר חיפושים במסגרת חקירת חשד לקבלת דבר במרמה, שימוש בכספי ציבור לצרכים פרטיים והעסקה פיקטיבית, במשרד לשוויון חברתי וקידום מעמד האישה. בפשיטה על ביתה של יועצת נוכחית של השרה בעיר יבנה, נמצאה מעבדת סמים, אך בעלה של היועצת לוקח את החשד לגידול הסמים על עצמו.

השרה הגיבה למעצרים שאירעו השבוע בפרשה בעניינה. "אני שרה בממשלת ישראל שגדלה בדרום תל אביב עם נרקומנים וזונות", אמרה, והוסיפה כי היא אינה מתרגשת מאיומיה של היועצת המשפטית לממשלה: "אני לא מתרגשת מהאיומים של יועצת משפטית לשעבר בעלת ניגוד עניינים שמזמנת אותי לחקירה כי היא לא יכולה לסבול את הביקורת שלי כלפיה וכלפי פעילותה הנבזית נגד ממשלת ישראל ועם ישראל".

"אין כל בסיס לחשדות נגדי! הדברים ברורים כשמש ומגובים במסמכים רבים", קבעה השרה. "במשך תקופה ארוכה התקשורת מפעילה מכבש לחצים לפתוח נגדי בחקירה חסרת שחר מתוך רדיפה פוליטית מהזן המסוכן ביותר". היא המשיכה והציגה את כל טענות העבר שהציגו נגדה: "טענו נגדי שקיבלתי שוחד, שכספים הוצאו מהמשרד תחת הבטחה לקבלת עמלה של 50 אחוז. היום התברר שהכל פייק מוחלט. אין ולא היה שוחד והיום המשטרה מודה בזה".

כמה ימים לאחר פרסום חקירת המשטרה נגד סביבתה של השרה מאי גולן, המשטרה מתקרבת לגיוס עד מדינה בפרשה, שעלול לעזור בהפללת הגורמים הנחשדים בעבירות המיוחסות להם. מקורבה של גולן, עו"ד אהוד גבאי, ששימש בעבר כיועץ הפרלמנטרי של השרה, החליף את עורך דינו במהלך שמסמן כייתכן ופניו לחתימה על הסכם עד מדינה עם המשטרה והפרקליטות. פרקילטו החדש ייצג בעבר את ניר חפץ, שחתם כידוע על הסכם עד מדינה.

  • עוד באותו נושא:
  • מאי גולן

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully