ראש ארגון פשיעה ושישה חשודים נוספים נעצרו הלילה (שישי) באילת בחשד למעורבות באירוע אלימות שהותיר צעיר פצוע באורח קשה. מהמשטרה נמסר כי חקירה נפתחה בעקבות דיווח על צעיר שהגיע באופן עצמאי לבית החולים יוספטל בעיר, כשהוא סובל מפצעי דקירה ומוגדר במצב קשה אך יציב. כוחות סיור וחוקרי המשטרה הוזעקו למקום, ובתוך זמן קצר אותרו ונעצרו כל ששת החשודים, ארבעה מתוכם תושבי העיר.
החשודים הובאו לבית משפט השלום באילת, שם צפויה המשטרה לבקש את הארכת מעצרם והאישה שוחררה ללא תנאים מגבילים. הרקע לאירוע טרם התברר, והחקירה נמשכת.
רק בחודש שעבר נעצר ראש ארגון הפשע, איסמעיל ג'רושי, שהסגיר את עצמו למשטרה. לפי החשד ג'רושי איים על בעל עסק של המרת מטבע בדרום תל אביב והסגיר את עצמו אחרי חודשים של בריחה ומעקב צמוד.
על פי חשד החוקרים, הבכיר לא רק עמד מאחורי האירועים, אלא גם שלח בעצמו הודעות טקסט מאיימות לקורבן: "תשמע יא חתיכת מניאק, אם אתה חושב ששכחנו ממך אז אתה טועה. את הצ'יינג' שלך אני אהרוס לך על הראש. מבטיח לך. ואף אחד לא יעזור לך, ואתה יודע מי מדבר איתך. בטוב או לא בטוב, אני אקח את מה שמגיע. מבטיח לך. ואתה תראה".