חילופי ירי באמצע כביש 60 גרמו היום (ראשון) לפציעתם של ארבעה פצועים: שניים בני 20 ו-40 במצב קשה שנפגעו מהירי, ועוד שני ילדים שנפגעו מרכב אחר. על פי דיווח ראשוני סכסוך בין חמולות הוא הסיבה לחילופי הירי שהביאו לפציעתם של ארבעת הנפגעים. היריות נורו ביישוב אום בטין שליד עומר.
חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים לפצועים טיפול רפואי ומפנים אותם לבית החולים סורוקה שבבאר שבע את שני הבגירים במצב קשה עם פציעות חודרות ושני הילדים עם חבלות קלות. באירוע נוסף, התקבל דיווח על אירוע ירי בכביש 6. מהמשטרה נמסר כי הנהג, גבר כבן 50 נורא ונפצע באורח בינוני והועבר לטיפול גורמי רפואה.
מהמשטרה נמסר כי כוחות גדולים של מחוז הדרום ותחנת עיירות פועלים בזירה וסביבתה, במסגרת החקירה ובמצוד אחר החשודים במעשה.
לפי עדותם של חובשי מגן דוד אדום שהגיעו לזירה כל הפצועים היו יחד ברכב, כששני הצעירים נפגעו מהתנגשות הרכב בגדר ההפרדה, ולא מהירי שנורה לעבר הרכב. הם התחילו בטיפול ראשוני שכלל עצירת דימומים מסכני חיים ואז פינו את הארבעה לבית החולים סורוקה.