וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חשבון פשוט? הטעות "הקטנה" שהובילה לביטול כתב האישום

עודכן לאחרונה: 21.7.2025 / 20:04

תושב אשדוד שבביתו נמצא חומר החשוד כקטמין לא האמין שהסיפור ייגמר כל כך מהר. אלא שבגלל טעות קטנה בחישוב הימים, משטרת ישראל ערכה חיפוש יום אחרי שפג תוקפו של צו החיפוש ובעקבות כך, נאלצו לבטל את האישום. עו"ד אביחי חג'בי: "מסתבר שלספור עד 30 זה לא פשוט"

60 ק"ג סמים שהוסלקו באדמה בשטחי הפזורה הבדואית. דוברות משטרת ישראל
כתב אישום נגד תושב אשדוד שבביתו נמצא חומר החשוד כסם קטמין/דוברות משטרת ישראל

בביתו של תושב אשדוד נמצאו לפני כחודש 0.2145 גרם של חומר החשוד כסם קטמין במהלך חיפוש של משטרת ישראל. לאחר כשבועיים, פנו מטעמו של החשוד למשטרה וביקשו לבטל את כתב האישום, והסיבה? החיפוש נערך יום אחרי שנגמר תוקפו של צו החיפוש.

עורך הדין אביחי חגבי. -מאור יפרח, אתר רשמי
עורך הדין אביחי חגבי/אתר רשמי, -מאור יפרח

חשבון פשוט

עורך הדין אביחי חג'בי המייצג את החשוד מסר כי החיפוש נערך ביום ה-31 לצו החיפוש בעוד שלצו יש תוקף של 30 יום בלבד. "מסתבר שלספור עד 30 זה מלאכה לא פשוטה", נמסר מטעמו של עורך הדין. "משטרת ישראל הבינה כי ביצוע פעולה ללא סמכות, אין לה כל משמעות, וכתוצאה מכך כתב האישום בוטל".

המשטרה הודיעה בשבוע שעבר לבית משפט השלום בקריית גת כי היא מבטלת את כתב האישום.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully