וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זוועה באילת: שני צעירים עם קסדות ואגרופנים תקפו באכזריות בעל מסעדה מול עיני הלקוחות

עודכן לאחרונה: 9.6.2025 / 17:23

בתיעוד נראה בעל המסעדה מותקף בידי שני בני אדם - בגיר וקטין החמוש באגרופן. על פי חקירת המשטרה הרקע לסכסוך הוא חוב כספי. כתב אישום הוגש כנגד התוקפים

קטטה במסעדה באילת. 9 ביוני 2025/ללא קרדיט

קטטה אלימה במסעדה באילת בעקבות סכסוך כספי: בעל מסעדה הותקף בסוף חודש מאי על ידי אדם איתו היה מסוכסך. על פי חקירת המשטרה, בין התוקף, בעל חברת משלוחים, לבין בעל העסק היה סכסוך כספי; הוא תקף את בעל המסעדה יחד עם קטין חמוש באגרופן שאיתו הגיע למסעדה. כתב אישום הוגש נגד התוקפים.

מעצר חשודים בניהול רשת שעסקה בהוצאה במרמה של כספי סיוע שיועדו לציבור, 7 באפריל 2025. דוברות משטרת ישראל
על פי חקירת המשטרה, בין התוקף, בעל חברת משלוחים, לבין בעל העסק היה סכסוך כספי. אילוסטרציה/דוברות משטרת ישראל

האלימות באילת משתוללת בימים האחרונים: משטרת ישראל הוציאה צו סגירה זמני בן תשעה ימים למועדון הסלינה באילת, לאחר שבמקום פרצה קטטה אלימה לפני כשבועיים. מבדיקת המשטרה עולה כי התגלו ליקויים באבטחת המקום.

מהתיעודים באירוע עולה כי אחד המבלים תקף מבלה אחר באגרופים, ואיים לתקוף מבלים אחרים במקום. המבלה המוכה נזקק לטיפול רפואי. המשטרה בדקה את נסיבות האירוע, וגילתה פערים במערך האבטחה של המקום. החוקרים נדהמו לגלות כי מערך המצלמות לא פעל, וכי המקום לא הוקלט במהלך החודש האחרון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully