בעיצומה של מלחמה ובעת שמרבית חברות התעופה הזרות טרם חידשו את טיסותיהן לישראל, שרת התחבורה מירי רגב פרסמה אתמול (רביעי) סרטון ברשתות החברתיות שבו טענה בגאווה: "אני דוגמה טובה לכך שיש טיסות".
בסרטון, שצולם בלשכתה, פנתה רגב לאחד מעוזריה ואמרה: "בוא אני אגיד לך אם יש טיסות או אין טיסות", כשהיא מסתמכת על נתונים שהועברו לה ממנכ"ל רשות שדות התעופה. לדבריה, "כ-65 אלף נוסעים היו היום. מחר 70 אלף נוסעים. ב-35 חברות תעופה זרות וישראליות. יש טיסות או אין טיסות?" - שאלה.
העוזר השיב: "יש טיסות", ורגב חתמה: "וחוץ מזה אני דוגמה טובה לכך שיש טיסות".
הדברים עוררו ביקורת ברשת, בין היתר בשל העובדה שמאז תחילת המלחמה ועד כה, השרה רגב יצאה מישראל לטיסות לחו"ל עשר פעמים. לפי פרסומים קודמים, עד תחילת מאי שהתה רגב מעבר לים במשך 41 ימים - במהלך שמונה נסיעות שונות - ומאז הספיקה להמריא שוב פעמיים נוספות.