וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לאחר קטטה אלימה: המשטרה סגרה זמנית את מועדון הסלינה באילת | תיעוד

עודכן לאחרונה: 5.6.2025 / 14:50

במועדון האילתי המפורסם אירעה קטטה אלימה בתחילת השבוע. במשטרה נדהמו לגלות כי המועדון לא מצלם ולא מקליט את המקום בניגוד לכללי האבטחה, והוציאו לו צו סגירה

קטטה במועדון הסלינה/לפי סעיף

משטרת ישראל הוציאה צו סגירה זמני בן תשעה ימים למועדון הסלינה באילת, לאחר ביום ראשון שעבר פרצה בו קטטה אלימה שתועדה בסרטונים. מבדיקת המשטרה עולה כי המועדון גילה ליקויים באבטחת המקום.

ביום ראשון האחרון אירעה קטטה אלימה בין כותלי המועדון. מהתיעודים באירוע עולה כי אחד המבלים תקף מבלה אחר באגרופים, ואיים לתקוף מבלים אחרים במקום. המבלה המוכה נזקק לטיפול רפואי.

המשטרה בדקה את נסיבות האירוע, וגילתה פערים במערך האבטחה של המקום. החוקרים נדהמו לגלות כי מערך המצלמות לא פעל, וכי המקום לא הוקלט במהלך החודש האחרון.

קטטה במועדון הסלינה. ללא, אתר רשמי
קטטה במועדון הסלינה/אתר רשמי, ללא

מטעם הנהלת סלינה גארדן נמסר: "מתחם הבילויים 'סלינה גארדן' פועל מעל לעשור בעיר אילת, ומארח מאות אלפי בליינים מהארץ והעולם בכל שנות פעילותו, לרבות קבוצות וארגונים ממשלתיים וציבוריים, ללא אף אירוע חריג זאת לאור שיתוף הפעולה המלא מול רשויות החוק השונות".

עוד נכתב בהודעה כי "האירוע, על אף שהתרחש מחוץ לגבולות המתחם, נבדק לעומק וטופל בכל האמצעים העומדים לרשותנו. נמשיך לעבוד בשיתוף פעולה מלא ובהתאם לנהלים עם כלל הגורמים, ונפגש שוב ביום חמישי הבא, 12/6, בהופעה של ששון שאולוב".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully