וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רעולי פנים הגיעו למרכז מסחרי בערד - וגנבו סחורה | תיעוד

עודכן לאחרונה: 28.5.2025 / 14:18

לפי החשד, אלמונים הגיעו עם רכב שטח למקום וגנבו שלל מוצרים, בהם סיגריות. שוטרי תחנת ערד הגיעו למקום, גבו עדויות וממצאים פורנזיים, ופתחו בחקירה

תיעוד פריצה לחנות בערד. 28 במאי 2025/ללא

התעוזה של הפורצים והמצוד המשטרתי: רעולי פנים הגיעו אתמול (שלישי) למרכז המסחרי בערד עם רכב שטח ופרצו לחנות במקום. הגנבים גרמו לנזק גדול לחנות ויצאו עם שלל מוצרים, בהם סיגריות. שוטרי תחנת ערד הגיעו למקום, גבו עדויות וממצאים פורנזיים, ופתחו בחקירה.

השבוע, חבורת רעולי פנים ניסתה לפרוץ לחנות במרכז מסחרי גדול בבאר שבע — באמצעות ניגוח החלון ותריס המגן עם רכב שטח מאסיבי. הם הצליחו לשבור את חלון הזכוכית ולחדור לחנות, ולאחר שלא הצליחו לגנוב את הכספת, עברו לחנות סמוכה למכשירי טלפון ניידים וגנבו שלל רב.

תיעוד פריצה לחנות בערד. 28 במאי 2025. ללא, אתר רשמי
תיעוד פריצה לחנות בערד. 28 במאי 2025/אתר רשמי, ללא

לפני כמה חודשים אירעה בעיר הדרומית פריצה בסגנון ובשיטה דומים, לסניף "המשביר לצרכן" במתחם. השודדים שברו את קיר הכניסה באמצעות טרקטור, תוך שהם מחריבים חלק נרחב מהמקום. מחקירה ראשונית עלה כי החשודים פעלו במשך כשלוש דקות בלבד, עד ששמעו, כפי הנראה, את הסירנות של כוחות המשטרה — אז נמלטו מהמקום, מבלי שגנבו דבר, ותוך שהטרקטור הושאר במקום עם מנוע פועל. תושבים בבאר שבע, כך דווח, מציינים את הדאגה הגוברת ממקרי הפריצה בעיר, ומצפים להידוק אמצעי הביטחון והאכיפה.

  • עוד באותו נושא:
  • ערד

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully