וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זוהה סופית: חוסל אחד המעורבים ברצח צאלה גז

עודכן לאחרונה: 21.5.2025 / 16:30

שבוע לאחר הפיגוע הרצחני חוסל אחד המחבלים שרצחו את צאלה גז שהייתה בדרכה לחדר הלידה. ראש מועצת שומרון, יוסי דגן, עדכן את בעלה בבשורת האישור הסופי שניתן לזיהוי. דגן: "התיקון האמיתי הוא החזרת ההרתעה ומניעת הפיגוע הבא"

הלוויתה של צאלה שנרצחה בפיגוע בשומרון/Chaim Snow

ראש מועצת שומרון, יוסי דגן, עדכן היום (רביעי) את חננאל גז - בעלה של צאלה גז שנרצחה בפיגוע ירי לפני כשבוע - כי התקבל אישור סופי לכך שהמחבל נאאל סמארה שחוסל אתמול על-ידי כוחות צה"ל בבורקין הוא אכן חלק מהחולייה שרצחה את רעייתו. הוא ציין כי בדיקה בליסטית אישרה שהמחבל שרץ לעבר הכוחות במהלך פעילות מבצעית בכפר המחבלים ברוקין, הוא המחבל שרצח את צאלה בפיגוע הירי בכביש 446, סמוך לברוכין.

צאלה גז נרצחה בפיגוע בשומרון. באדיבות המשפחה
צאלה גז נרצחה בפיגוע בשומרון/באדיבות המשפחה

דגן קרא למבצע קרקעי נרחב בכפר ברוקין ממנו יצא המחבל, וציין: "אנחנו בפירוש לא מתנחמים בזה שהרגו את המחבל הנאלח. זו נחמה פורתא בלבד. התיקון האמיתי הוא החזרת ההרתעה ומניעת הפיגוע הבא".

"כמו בג'נין ובטול כרם - כך גם כאן", אמר דגן, "הכפר הפך חממה לטרור. עם ישראל כולו מאוחד בדרישה לתגובה חריפה. התגובה ההולמת והאמיתית - חיזוק ההתיישבות בשומרון. הקמת יישובים חדשים, עכשיו, בדרכה ולזכרה של צאלה הי"ד".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully