וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"אני עדיין קורא למדינה בית, ובוחר בחיים כל יום מחדש": המסר של ירדן ביבס

עודכן לאחרונה: 28.4.2025 / 19:48

שורד השבי שאיבד את אשתו וילדיו, ממשיך להילחם על חבריו שנותרו בעזה. "ביום העצמאות ה-76 הייתי במנהרה ולא חשבתי שבישראל חוגגים את יום העצמאות בזמן מלחמה ובזמן שיש שבויים בשבי". בפוסט עצוב במיוחד, הוא מבקש: "שהמשפט 'להיות עם חופשי בארצנו' יהיה נכון עבור כולם"

ראיון ירדן ביבס לתוכנית "60 דקות"/קרדיט: סלקום TV

ירדן ביבס, שחזר משבי חמאס לאחר 484 ימים, שיתף היום (שני) בפוסט ברשת האינסטגרם שלו: "אין עצמאות כשהם עדיין שם". זאת לקראת אירועי יום העצמאות ה-77 למדינת ישראל, שעתידים להתקיים ביום חמישי הקרוב.

מאז שחזר מעזה, ממשיך ירדן להילחם על חבריו שנותרו מאחור. בפוסט ששיתף, כתב: "ביום העצמאות ה-76 הייתי במנהרה ולא חשבתי שבישראל חוגגים את יום העצמאות בזמן מלחמה ובזמן שיש שבויים בשבי. ביום העצמאות ה-77 עדיין יש מלחמה ועדיין יש שבויים, רק שהפעם אני בבית".

ירדן איבד את אישתו שירי ושני ילדיו אריאל וכפיר, שנרצחו בשבי והוחזרו לארץ כגופות מספר ימים אחריו. למרות הטרגדיה, כותב: "אני עדיין קורא למדינה בית, ובוחר בחיים כל יום מחדש. הבית הזה קיים בזכות המשפחה שלי, שנותרה ותומכת, ובזכות העם הנפלא הזה".

ירדן ביבס משתף ברשתות החברתיות על יום העצמאות. תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים
אין עצמאות כשהם עדיין שם: המאבק של ירדן ביבס/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

עוד הוסיף ביבס: "השנה אני לא יכול לחגוג את העצמאות שלי, כי יש לי אחים שעוד בשבי, והלב שלי עוד שם איתם. לא אצליח להשתקם ולא לנוח עד שהם יחזרו".

את הפוסט חתם ירדן בבקשה לציבור, וכתב "בבקשה שהמשפט 'להיות עם חופשי בארצנו' יהיה נכון עבור כולם. הצטרפו אליי, הצטלמו לתמונת פרופיל עם המשפט 'אין לי עצמאות כי הם עדיין שם', ושתפו ברשתות".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully