לוחם מג"ב, סמ"ש נטע יצחק כהנא וקצין השיריון, סרן עידו וולך, נפלו בקרב בעזה, כך הותר לפרסום אתמול (שבת) בערב. כהנא נפל בחילופי אש ישירים מול מחבלים סמוך לשג'אעיה. הלוחמים בפעילות סרקו אחר תשתיות ופעילי טרור שנמצאו באזור. אז, נכנסו לבניין כדי לבצע מארב למחבלים, אך הופתעו על ידי חוליית טרור. האירוע מתוחקר על ידי צה"ל.
עידו אהד כל חייו את קבוצת הכדורגל "הפועל ירושלים". אוהדיה הרימו שלט במשחק האחרון של הקבוצה מול מכבי פתח תקווה, עליו רשמו "עד מתי נאבד אחים ליציע, עידו וולוך תמיד איתנו בלב". שחקני שתי הקבוצות ערכו מחאו כפיים לזכר הלוחמים במשך דקה לפני תחילת המשחק.
ראש המועצה האזורית שפיר, אליה משתייך מושב איתן - בו התגורר כהנא, ספד: "בצער עמוק ובכאב גדול, התבשרנו במהלך השבת על נפילתו של נטע יצחק כהנא, לוחם אמיץ, אחד מטובי בנינו. הוא מסר את חייו למען ביטחון עמנו וארצנו". הוא השתתף בצער משפחתו של כהנא: "לבנו דואב יחד עם הוריו - האם, שירה, והאב, יאיר, אחיו ואחיותיו".
וולך נפל בהפרש של שנה מחברו הטוב עידו סמ"ר טסטה - שנפל בירי שביצע חמאס על בסיס צבאי בכרם שלום. אביו של טסטה שיתף צילומים של השניים מבלים.