וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לא להאמין: ניסו להבריח נשק בתוך מנוע של רכב ונתפסו על ידי המשטרה

עודכן לאחרונה: 24.3.2025 / 9:25

בחיפוש ברכב אותר נשק ארוך מוסלק מסוג "ערד" כשהוא מפורק לחלקים הניתנים להרכבה. החשודים, בשנות ה-20 וה-30 לחייהם נעצרו לחקירה בתחנה של מרחב הנגב

שני צעירים מהפזורה הבדואית ניסו להבריח נשק מפורק בתוך רכב, הם לא ציפו לשוטרים במעבר שחיכו להם. אתמול (ראשון) בערב בפעילות ממוקדת של היחידה המרכזית של המחוז הדרומי (ימ"ר דרום) בשיתוף כוחות משטרה של תחנת העיירות ומג"ב, נערכו הכוחות במעבר מיתר לאחר שהתקבל מידע מיל"פ (היחידה ללוחמה בפשיעה) יהודה, מחוז ש"י, למעבר כלי רכב דרך מעבר מיתר מכיוון השטחים לישראל כשבתוכו אמל"ח.

נשק שאותר בדרום. דוברות משטרת ישראל
נשק שאותר בדרום/דוברות משטרת ישראל
הנשק שנתפס על ידי המשטרה, שהחשודים תושבי תל שבע ניסו להבריח במנוע רכב. דוברות משטרת ישראל
הנשק שנתפס על ידי המשטרה, שהחשודים תושבי תל שבע ניסו להבריח במנוע רכב/דוברות משטרת ישראל
ניצב חיים בובליל. דוברות משטרת ישראל
ניצב חיים בובליל/דוברות משטרת ישראל

כוחות המשטרה שפעלו בשטח זיהו רכב חשוד בתנועה ובעת שחצה את המעבר עצרו את הרכב ובתוכו 2 חשודים תושבי תל שבע. בחיפוש ברכב אותר נשק ארוך מוסלק מסוג "ערד" כשהוא מפורק לחלקים הניתנים להרכבה. החשודים, בשנות ה-20 וה-30 לחייהם נעצרו לחקירה בתחנה של מרחב הנגב. על בסיס חומר הראיות שייאסף נגדם הם יובאו לדיון בבית משפט השלום בבאר שבע בבקשה להאריך את מעצרו.

מפקד המחוז הדרומי- ניצב חיים בובליל התווה עם כניסתו לתפקיד לשים בסדר העדיפויות של המחוז את הלחימה בפשיעה החמורה במטרה למגר אירועי ירי והחזקת אמל"ח ומעצר עבריינים לתקופה ממושכת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully